​KOKKENS KONFIRMATIONS MENU

"All inclusive"

"All inclusive"​

Velkomstdrink og små snacks

Vælg mellem:

HIndbærlikør med Mynteblade og hvidvin

klassisk Kirr - Creme de Cassis med hvidvin

Bobleballet - Cava "Nancy Carol" fra Penedes Spanien

Specialmenu

Forretter:

Vælg mellem

1/Sesambagt Lax med Sommerhonning på Melonsalat og crunch i Citrus-Ingefærmarinade

2/Ovnbagt Vesterhavsfisk med Krydderurtesalat på grønne Asparges

og Jomfruhummer creme sauce med Persilleolie

3/Andalusisk Serranoskinke med Porreflan, Emmenthaler, Hasselnødder, Pære og Sherrymarinade

4/Toscansk pastasalat med Landkylling, Urter, Oliven og Pesto

Hovedretter:

Vælg mellem

1/ Unghane med grillet Ratatouille og Basilikumcreme sauce

2/ Kalvevariation med helstegt Filet og braiseret Spidsbryst med Estragonsauce

3/ Citron og Honningmarineret Vildsvin med syltede Blommer og Timiansauce

4/ Lam fra Søhøjlandet med Forårsgrøntsager og Rosmarinsauce

Til alle hovedretter serveres årstidens Grøntsager og Kartoffel

Desserter:

1/ Chokoladetrøffelkage med exotisk frugt, Mangosauce og Kokosis

2/ Lille tårn af forårets Isvariationer i Nøddekrokant , årstidens frugt og råmarinerede Sommerbær

3/ Mandelkage med ovnbagt Rabarber, Jordbær og Polynesisk Vanilleis

4/ Chokolade-Trøffelkage med ovnbagte Rabarber, Jordbær, Mynte og Polynesisk Vanilleis

Under middagen serveres hvidvin, rødvin samt 1 glas dessertvin udvalgt af Nørre Vissing Kro a libitum

Kaffe eller Te med sødt

Buffet med Øl, Sodavand og Vine a libitum

Natmad

Vælg mellem:

1/ Klassiske Engelske Sandwich med udvalg af grønt, fisk og kød

2/ Flødelegeret Hønsekødssuppe med forårsurter

3/ Italiensk Pastasalat med Kylling, Bacon Urter og Basilikumpesto

4/ Hotdogs med slagterens pølser og hele svineriet

Pris​

5 timer a libitum​ / 7 timer a libitum (12:30 - 17:30 / 12:30 - 19:30)

Voksne 670,00 / 795,00

Unge 11 - 17 år 595,00 / 695,00​

Børn under 10 år 495,00 / 595,00​

Bør el. Unge ved køb af 3 retters Børnemenu (se andet sted) 395,00 / 495,00​

​​Ovenstående arrangement forlænget med:

Vin, Øl og Sodavand ad libitum pr ekstra ​påbegyndt time 50,00 pr person.

5 timer (12:30 - 17:30)

Fra Velkomstdrink til Kaffe eller Te med sødt

- - - - - -

7 timer (12:30 - 19:30)

Fra Velkomstdrink til Natmad

Kokkens Konfirmations menu

Forretter:

1/Sesambagt Lax med Sommerhonning på Melonsalat og crunch i Citrus-Ingefærmarinade

2/Ovnbagt Vesterhavsfisk med Krydderurtesalat på grønne Asparges

og Jomfruhummer creme sauce med Persilleolie

3/Andalusisk Serranoskinke med Porreflan, Emmenthaler, Hasselnødder, Pære og Sherrymarinade

4/Toscansk pastasalat med Landkylling, Urter, Oliven og Pesto

Til alle forretter serveres hjemmebagt flutes og smør

Hovedretter:

1/ Unghane med grillet Ratatouille og Basilikumcreme sauce

2/ Kalvevariation med helstegt Filet og braiseret Spidsbryst med Estragonsauce

3/ Citron og Honningmarineret Vildsvin med syltede Blommer og Timiansauce

4/ Lam fra Søhøjlandet med Forårsgrøntsager og Rosmarinsauce

Til alle hovedretter serveres årstidens Grøntsager og Kartoffel

Desserter:

1/ Chokoladetrøffelkage med exotisk frugt, Mangosauce og Kokosis

2/ Lille tårn af forårets Isvariationer i Nøddekrokant , årstidens frugt og råmarinerede Sommerbær

3/ Mandelkage med ovnbagt Rabarber, Jordbær og Polynesisk Vanilleis

4/ Chokolade-Trøffelkage med ovnbagte Rabarber, Jordbær, Mynte og Polynesisk Vanilleis

3 retter: kr. 395,00

4 retter: kr. 455,00

Klassisk dansk Konfirmations menu

Forretter:

1/ Rejecocktail med store Grønlandsrejer, årstidens salater og Rhode Island dressing​

2/ Tarteletter med Høns og Asparges i flødesauce og urter.

3/ Laxemousse med Dild på Forårssalater med Asparges og sprød knas

Til alle forretter serveres hjemmebagt flutes og smør

Hovedretter:

1/ Kalvesteg stegt som vild med Waldorfsalat, Rysteribs, sæsonens grøntsager, sukkerbrunede og hvide kartofler med vildtsauce.

2/ Gammeldags Oxesteg med glaserede Løg, råsyltede Solbær, årstidens grøntsager, hvide Kartofler med Persille og Oxeflødesauce.

3/ Indbagt svinemørbrad med Timian og svampe, årstidens grøntsager, råstegte Kartofler og Portvinssauce.

Til alle hovedretter serveres årstidens Grøntsager og Kartoffel

Desserter:

1/Symfoni af Vanille, Jordbær og Chokolade-Flødeis med Nøddekaramel og råmarinerede Jordbær

2/Gammeldags Pandekager med Kardemomme, årstidens frugt og Vanilleis på orangesauce.

3/Appelsinfromage med Chokoladeskum og råsyltede frugter med Polynesisk Vanille og crunch.

3 retter: kr. 395,00

4 retter: kr. 455,00

Ved bakker, skove og søer ligger Nørre Vissing Kro. Den renoverede, men mere end 200 år gamle kro møder i dag sine gæster med blå pudsede vægge og sprossede vinduer, der fortæller om et møde mellem tradition og nutid.​

​Tilmeld dig vores nyhedsbrev

​Vurderet 4,6 / 5 stjerner på baggrund af 78 anmeldelser på Facebook

Åbningstider

​Mandag, tirsdag & onsdag:

Køkken kl. 17.30 - 20.00

Restaurant kl. 17.00 - 24.00

​Torsdag, fredag & lørdag:

Køkken kl. 12.00 - 16.00 samt kl. 17.30 - 21.00

Restaurant kl. 12.00 - 24.00

​Søndage Lukket​

Kontakt Nørre Vissing Kro

CVR: 30638948

Låsbyvej 122, 8660 Skanderborg

Telefon: 86 94 37 16

Fax: 86 94 37 57

Mail: mm@nr-vissing-kro.dk​

banner_groen_99x32