​Kokkens Konfirmations menu

Forretter:

1/Sesambagt Lax med Sommerhonning på Melonsalat og crunch i Citrus-Ingefærmarinade

2/Ovnbagt Vesterhavsfisk med Krydderurtesalat på grønne Asparges

og Jomfruhummer creme sauce med Persilleolie

3/Andalusisk Serranoskinke med Porreflan, Emmenthaler, Hasselnødder, Pære og Sherrymarinade

4/Toscansk pastasalat med Landkylling, Urter, Oliven og Pesto

​​

Hovedretter:

1/ Unghane med grillet Ratatouille og Basilikumcreme sauce

2/ Kalvevariation med helstegt Filet og braiseret Spidsbryst med Estragonsauce

3/ Citron og Honningmarineret Vildsvin med syltede Blommer og Timiansauce

4/ Lam fra Søhøjlandet med Forårsgrøntsager og Rosmarinsauce

Til alle hovedretter serveres årstidens Grøntsager og Kartoffel

Desserter:

1/ Chokoladetrøffelkage med exotisk frugt, Mangosauce og Kokosis

2/ Lille tårn af forårets Isvariationer i Nøddekrokant , årstidens frugt og råmarinerede Sommerbær

3/ Mandelkage med ovnbagt Rabarber, Jordbær og Polynesisk Vanilleis

4/ Chokolade-Trøffelkage med ovnbagte Rabarber, Jordbær, Mynte og Polynesisk Vanilleis

Konfirmation med klassisk dansk menu

​Forretter:

1/ Rejecocktail med store Grønlandsrejer, årstidens salater og Rhode Island dressing.

2/ Tarteletter med Høns og Asparges i flødesauce og urter.

3/ Laxemousse med Dild på Forårssalater med Asparges og sprød knas

Hovedretter:​

1/ Kalvesteg stegt som vild med Waldorfsalat, Rysteribs, sæsonens grøntsager, sukkerbrunede og hvide kartofler med vildtsauce.

2/ Gammeldags Oxesteg med glaserede Løg, råsyltede Solbær, årstidens grøntsager, hvide Kartofler med Persille og Oxeflødesauce.

3/ Indbagt svinemørbrad med Timian og svampe, årstidens grøntsager, råstegte Kartofler og Portvinssauce.

Desserter:

1/Symfoni af Vanille, Jordbær og Chokolade-Flødeis med Nøddekaramel og råmarinerede Jordbær

2/Gammeldags Pandekager med Kardemomme, årstidens frugt og Vanilleis på orangesauce.

3/Appelsinfromage med Chokoladeskum og råsyltede frugter med Polynesisk Vanille crunch.​

Konfirmations Menu ud af huset - DT

Menu med 2 retter - forret eller dessert og hovedret Kr. 270,00

Menu med 3 retter - forret, hovedret og dessert Kr. 295,00

Ekstra retter - forret eller dessert pr. ret Kr. 60,00

Tilkøb:

Hjemmebagt langtidshævet brød og smør pr. person Kr. 15,00​

Ved bakker, skove og søer ligger Nørre Vissing Kro. Den renoverede, men mere end 200 år gamle kro møder i dag sine gæster med blå pudsede vægge og sprossede vinduer, der fortæller om et møde mellem tradition og nutid.​

​Tilmeld dig vores nyhedsbrev

​Vurderet 4,6 / 5 stjerner på baggrund af 78 anmeldelser på Facebook

Åbningstider

​Mandag, tirsdag & onsdag:

Køkken kl. 17.30 - 20.00

Restaurant kl. 17.00 - 24.00

​Torsdag, fredag & lørdag:

Køkken kl. 12.00 - 16.00 samt kl. 17.30 - 21.00

Restaurant kl. 12.00 - 24.00

​Søndage Lukket​

Kontakt Nørre Vissing Kro

CVR: 30638948

Låsbyvej 122, 8660 Skanderborg

Telefon: 86 94 37 16

Fax: 86 94 37 57

Mail: mm@nr-vissing-kro.dk​

banner_groen_99x32