"Påsken 2018"

Bonden fløjter om kap med Lærken imens kroen forvandles med grønne nuancer,

nye vine, flotte fjer, lyse forårsretter, grene i knop og spirende Løg med dufte af forår

Vi tilbyder Påskefrokost på kroen ved forudbestilling fra kl. 12:00 - 15:00 følgende dage:

Skærtorsdag den 29/03

Langfredag den 30/03

Lørdag den 31/03

1. Påskedag den 01/04

Forretter:

Kryddersild med Anis, sød Chili og Nelliker

Dildsild med Løg, Kapers og Karrysalat

Smørstegt fiskefilet med hjemmerørt grov Remoulade og Citron

Store håndpillede Grønlandske Rejer med gule og røde "Påskeæg" og Estragoncreme

Koldrøget Lax fra egen ovn med lun røræg og Purløg

Tapas med Tigerrejer, Melon og Ali-Oli

Vildsvinterrin med Ruccola og syltet frugter i Stjerneanis, Kanel og Kardemomme

Sprængt -og røget Landskinke med Italiensk salat af forårsgrøntsager

Rosastegt Roastbeef med peberrod, Løg og Tomat

Det Varme:

Klassiske Tarteletter med Høns i Asparges

Frilandsgris med sprød svær

Lammesteg fra Søhøjlandet med Hvidløg og Rosmarin

Flødekartofler med Løg og Muscatnød

Hjemmelavet Leverpostej med Bacon og Svampe

Stegt Unghane med Provence urter

Til Børnene:

Frikadeller

Kyllingelår

Små ristede Pølser fra den lokale slagter

Det Grønne:

Grønærte -og Gulerodsflan med Oregano og Timian

Ratatouille "salat" med Basilikumpesto

Salat med Forårsspirer, skud, grønne Asparges og Appelsinmarinade

Knasende Kornsalat med Rødder, Kål, Forårsløg og Trøffelolie

Ost og Sødt:

Træplanker med udvalg af årstidens Oste fra nær og fjern med sødt, salt og surt

Orangekage med Mocca og hvid Chokolade og Polynesisk Vanillecreme

Nordisk Panna Cotta med ovnbagte Rabarber og Mynte

Kokos-Cacaokugler med Jamaicarom

Pandekager med Kardemomme-Vanille og råsyltede Bær

Pris: 275,00 kr. / Børn under 12 år 140,00 kr.


* * * * * * * * *

​​

Aftenmenu

Vi tilbyder Gourmet Påskemenu på Kroen ved forudbestilling fra kl. 18:00 - 23:00 følgende dage:

Skærtorsdag den 29/03

Langfredag den 30/03

Lørdag den 31/03

1. Påskedag den 01/04

Velkomstdrink

3 retters påskemenu:

Forret

Ovnbagt Vesterhavsfisk, Ramsløg-Mayo, Spirersalat, Citrus-syltet Gulerodsbånd og friteret Korn

Hovedret

Helstegt Lam fra Søhøjlandet med Blomkåls Puré, Spinat Florentine, grillet Peberfrugt og

Lammesauce med Timan, Hvidløg og Mynte

Dessert

Nordisk Panna Cotta med ovnbagt Rabarber, Mandeltuille, Mocca sifon og Mynte

3 glas udsøgte Vine

Normalpris 780,- Påskepris 399,.- pr person

Incl. overnatning i delt DB . vær. 599,- pr person

Ved bakker, skove og søer ligger Nørre Vissing Kro. Den renoverede, men mere end 200 år gamle kro møder i dag sine gæster med blå pudsede vægge og sprossede vinduer, der fortæller om et møde mellem tradition og nutid.​

​Tilmeld dig vores nyhedsbrev

​Vurderet 4,6 / 5 stjerner på baggrund af 78 anmeldelser på Facebook

Åbningstider

​Mandag, tirsdag & onsdag:

Køkken kl. 17.30 - 20.00

Restaurant kl. 17.00 - 24.00

​Torsdag, fredag & lørdag:

Køkken kl. 12.00 - 16.00 samt kl. 17.30 - 21.00

Restaurant kl. 12.00 - 24.00

​Søndage Lukket​

Kontakt Nørre Vissing Kro

CVR: 30638948

Låsbyvej 122, 8660 Skanderborg

Telefon: 86 94 37 16

Fax: 86 94 37 57

Mail: mm@nr-vissing-kro.dk​

banner_groen_99x32