FORÅRSBUFFET

FORRETTER:

1.Ovnbagt lax med orange-citronaioli og asparges.

2.Lufttørret skinke med grønne forårssalater og melon med mynte marinade.

3.Italiensk pastasalat med kylling og sprøde urter i basilikum-pesto med oliven og pinje.

HOVEDRETTER:

4. Helstegt kalvefilet med timian og hvidløg.

5.Unghane i spansk salsa af pimenton og tomat.

Forårs-salat af råmarinarede og let bagte grøntsager med mild bouzerote- marinade.

Salat af Nye kogte kartofler med urter og friske krydderurter.

Køkkenchefens estragoncreme ( kold ).

Desserter:

6.Chokoladekage med exotiske frugter.

7.Mandelkage med ovnbagte rabarber og råmarinerede Jordbær.

Vanille sauce.

Tilkøb: Hjemmebagt brød og smør 15,- pr. person

6 retter med 1 hovedret

DT 295,-​

På kroen​ 395,-

6 retter med 2 hovedretter​

DT 325,-​

På kroen​ 425,-​

7 retter​

DT 350,-​

På kroen 450,-​

Ved bakker, skove og søer ligger Nørre Vissing Kro. Den renoverede, men mere end 200 år gamle kro møder i dag sine gæster med blå pudsede vægge og sprossede vinduer, der fortæller om et møde mellem tradition og nutid.​

​Tilmeld dig vores nyhedsbrev

​Vurderet 4,6 / 5 stjerner på baggrund af 78 anmeldelser på Facebook

Åbningstider

​Mandag, tirsdag & onsdag:

Køkken kl. 17.30 - 20.00

Restaurant kl. 17.00 - 24.00

​Torsdag, fredag & lørdag:

Køkken kl. 12.00 - 16.00 samt kl. 17.30 - 21.00

Restaurant kl. 12.00 - 24.00

​Søndage Lukket​

Kontakt Nørre Vissing Kro

CVR: 30638948

Låsbyvej 122, 8660 Skanderborg

Telefon: 86 94 37 16

Fax: 86 94 37 57

Mail: mm@nr-vissing-kro.dk​

banner_groen_99x32