​Tlf.: 86 94 37 16

Forårsbuffet

Forretter:

1.Ovnbagt lax med orange-citronaioli og asparges.

2.Lufttørret skinke med grønne forårssalater og melon med mynte marinade.

3.Italiensk pastasalat med kylling og sprøde urter i basilikum-pesto med oliven og pinje.

Hovedretter:

4. Helstegt kalvefilet med timian og hvidløg.

5.Unghane i spansk salsa af pimenton og tomat.

Forårs-salat af råmarinarede og let bagte grøntsager med mild bouzerote- marinade.

Salat af Nye kogte kartofler med urter og friske krydderurter.

Køkkenchefens estragoncreme ( kold ).

Desserter:

6.Chokoladekage med exotiske frugter.

7.Mandelkage med ovnbagte rabarber og råmarinerede Jordbær.

Vanille sauce.

Tilkøb: Hjemmebagt brød og smør 15,- pr. person

6 retter med 1 hovedret

DT 295,-​

På kroen​ 395,-

6 retter med 2 hovedretter​

DT 325,-​

På kroen​ 425,-​

7 retter​

DT 350,-​

På kroen 450,-​

LÅSBYVEJ 122 | 8660 SKANDERBORG | TLF: 86 94 37 16 | FAX: 86 94 37 57 | MAIL: MM@NR-VISSING-KRO.DK