Menu & vin

Nørre Vissing Kro er kendt for et kompromisløst køkken, der i gennem mange år har tilhørt den gastronomiske elite i kongeriget. Det ledes af køkkenchef Morten Mygind, en ildsjæl der også er gastronomisk skribent og fagguide fra Granada kulturrejser til Catalonien.

 

Køkkenet benytter kun de bedste råvarer blandt andet sandart, gedde og aborre fra egnens søer og svampe, bær og vildt fra skovene.

 

Restauranten har a la carte og en menu i et niveau for enhver smag. I kroens menu kreeres kompositioner, som er inspireret af et innovativt spansk-catalansk køkken og det danske sæsonkøkken.
 
Se menuerne under fanebladene i "menukort"
 
Se flere billeder af kroen - klik på linket!
 
Gå til forsiden
LÅSBYVEJ 122 | 8660 SKANDERBORG | TLF: 86 94 37 16 | FAX: 86 94 37 57 | MAIL: MM@NR-VISSING-KRO.DK