​Tlf.: 86 94 37 16

Kokkens Konfirmations menu

Snacks til velkomstdrink (oliven, chips og saltstænger) kr. 35,00

Forretter:

1/ Røget lax med sommerhonning fra egen ovn på

melonsalat og ristede pinjekerner i citrus-ingefærmarinade

2/ Ovnbagt vesterhavsfisk med krydderurtesalat på grønne asparges

og fjordreje creme sauce med persilleolie

3/ Andalusisk serranoskinke med sprøde forårssalater, svampe,

hasselnødder, artiskok og sherrymarinade

4/ Toscansk pastasalat med fjerkræ og/eller skaldyr, urter, oliven og pesto

Til alle forretter serveres hjemmebagt flutes og økologisk smør

Hovedretter:

1/ Unghane med grillet ratatouille og basilikumcreme sauce

2/ Kalvevariation med helstegt filet og braiseret spidsbryst med estragonsauce

3/ Citron og honningmarineret vildsvin med syltede blommer og merlotsauce

4/ Lam fra Søhøjlandet med forårsgrøntsager og rosmarinsauce

Til alle hovedretter serveres årstidens grøntsager og kartoffel

Desserter:

1/ Chokoladetrøffelkage med exotisk frugt, mangosauce og kokosis

2/ Lille tårn af forårets isvariationer i marengs med årstidens frugt og bær

3/ Mandelkage med Rabarber på Vanillesauce ogJordbærcoulis og Polynesisk Vanilleis

3 retter: kr. 395,00

4 retter: kr. 440,00

LÅSBYVEJ 122 | 8660 SKANDERBORG | TLF: 86 94 37 16 | FAX: 86 94 37 57 | MAIL: MM@NR-VISSING-KRO.DK