​Tlf.: 86 94 37 16

Kokkens Konfirmationsbuffet

Forretter:

1.Ovnbagt lax med orange-citronaioli og asparges.


2.Lufttørret skinke med grønne forårssalater og melon med mynte marinade.


3.Italiensk pastasalat med kylling og sprøde urter i basilikum-pesto med oliven og pinje.

Hovedretter:

4. Helstegt kalvefilet med timian og hvidløg.


5.Unghane i spansk salsa af pimenton og tomat.


Forårs-salat af råmarinarede og let bagte grøntsager med mild bouzerote- marinade.


Salat af Nye kogte kartofler med urter og friske krydderurter.


Køkkenchefens estragoncreme ( kold ).

Desserter:

6.Chokoladekage med exotiske frugter.


7.Mandelkage med ovnbagte rabarber og jordbær.


Tilkøb: hjemmebagt langtidshævet brød og smør kr. 15,00

Pris:​

DT​

På kroen​

6 retter med 1 hovedret  

295,-

395,-

6 retter med 2 hovedretter 

325,-

425,-

7 retter

350,-

450,-

LÅSBYVEJ 122 | 8660 SKANDERBORG | TLF: 86 94 37 16 | FAX: 86 94 37 57 | MAIL: MM@NR-VISSING-KRO.DK