​Tlf.: 86 94 37 16

Påsken 2017”

Bonden fløjter om kap med Lærken imens Kroen forvandles med grønne nuancer,
nye vine, flotte fjer, lyse forårsretter, grene i knop og spirende Løg med dufte af forår.

(OBS: Skal forudbestilles)

Påskefrokost
Forretter:
Kryddersild med Anis, sød Chili og Nelliker
Dildsild med Løg, Kapers og Karrysalat
Smørstegt fiskefilet med hjemmerørt grov Remoulade og Citron
Store håndpillede Grønlandske rejer med gule og røde “Påskeæg” og Estragoncreme
Koldrøget Lax fra egen ovn med lun røræg og Purløg
Tapas med Tigerrejer, Melon og Ali-oli
Terrin af Kalkun med Svampe, rød Peber og Spinat på Andalusisk Tomatsalsa
Sprængt -og røget Landskinke med Italiensk salat af forårsgrøntsager
Rosastegt Roastbeef med Peberrod, Løg og Tomat

Det Varme
Klassiske Tarteletter med Høns I Asparges
Krydderurte braisseret Kalvesteg I egen sky med Brunoise urter
Frilandsgris med sprød svær
Lammesteg fra Søhøjlandet med Hvidløg og Rosmarin
Flødekartofler med Løg og Muscatnød

Til Børnene:
Frikadeller
Kyllingelår
små ristede Pølser fra den lokale slagter

Det Grønne:
Grønærte -og Gulerodsflan med Oregano og Timian
Ratatouille “salat” med Basilikumpesto
Salat med forårsspirer, skud og grønne Asparges og Orangemarinade
Knasende Kornsalat med Rødder, Kål, forårsløg og Trøffelolie

Ost og Sødt:
Træplanker med udvalg af årstidens Oste fra nær og fjern med sødt, salt og surt
Pistaciekage med Fersken, Hindbær, Lavendel og Polynesisk Vanillecreme
Nordisk Panna Cotta med ovnbagte Rabarber I Stjerneanis
Kokos-Cacaokugler med Jamaicarom
Pandekager med Kardemomme-Vanille og råsyltede Bær

Vi tilbyde ovenstående Påskebuffet ved forudbestilling fra kl. 12:00 – 15:00 følgende dage:
Skærtorsdag den 13/04
Langfredag den 14/04
Lørdag den 15/0

Påskedag søndag den 16/04

Pris: 275,00 kr. / Børn under 12 år 140,00 kr.

LÅSBYVEJ 122 | 8660 SKANDERBORG | TLF: 86 94 37 16 | FAX: 86 94 37 57 | MAIL: MM@NR-VISSING-KRO.DK