A la Carte
Starter
Bobler • Udvalg af snacks
125 kr.
Forretter
Skaldyr • Citrus-ingefær • Blæk-mayo • Salat • Cashew • Melon
170 kr.
Vesterhavsfisk • Ramsløg • Forårsspirer • Asparges
160 kr.
Røget Krondyr • Trøffelæg • Sherry-Syltede Urter • Gruyere
180 kr.
Flødelegeret Fiskesuppe • Vesterhavsfisk • Dild-olie • Asparges • Toast
145 kr.
Hovedretter
Grillet Boeuf af Hereford oksefilet • Vintergrøntsager •
Balsamico-rødvin-løg sauce
295 kr.
Lam fra Søhøjlandet • Ratatouille • Asparges • Oliven • Rosmarinsauce
275 kr.
Majsristet Unghane • Peberfrugt • Fennikel • Estragonsauce
245 kr.
Duet af årstidens fisk • Kokkens grøntsagsvariationer • Jomfruhummersauce
315 kr.
Dagens ret - Mandag-Torsdag
225 kr.
Ost
Udvalg af oste med sødt, salt & knas
115 kr.
Desserter
Fransk chokoladekage • Ovnbagte rabarber • Råsyltede bær • Vaniljeis
110 kr.
Symfoni af flødeis & sorbet • Årstidens frugt • Knas
95 kr.
Caribisk Ananas-Kokos kage • Eksotiske frugter • Romcreme • Is • Knas
105 kr.
Børn (under 12 år)
Grillet Kylling med Salat, Kartofler, Ketchup og Remulade
110 kr.
Ristede Små Pølser, Salat, Kartofler, Ketchup og Remulade
95 kr.
Spaghetti bolognese med revet ost
125 kr.
Udvalg af Is med Vafler
75 kr.