Restaurant

MENU​

Book bord her

​Sansemenu​

Appetizer

En lille intro fra køkkenet efter årstiden

Forret 1

Skaldyr • Citrus-ingefær • Blæk-mayo • Salat • Cashew • Melon


Forret 2

​Vesterhavsfisk • Ramsløg • Forårsspirer • Asparges

​ ​

Forret 3

Røget Krondyr • Trøffelæg • Sherry-Syltede Urter • Gruyere

Hovedret

Lam fra Søhøjlandet • Ratatouille • Asparges • Oliven • Rosmarinsauce

Ostetallerken

Udvalg af oste med sødt, salt & knas

Dessert

Caribisk Ananas-Kokos kage • Eksotiske frugter • Romcreme • Is • Knas

Minimum 2 Personer

Forret 1 • Forret 2 • Forret 3 • Hovedret • Ost • Dessert 595,-

Inkl. vinmenu 1195,-

Forret 1 • Forret 2 • Forret 3 • Hovedret • Dessert 545,-

Inkl. vinmenu 1045,-

Forret 1 • Forret 2​ • ​Hovedret • Dessert​ 495,-

  Inkl. vinmenu 895,-

Forret 2 • Hovedret • Dessert​ 425,-

Inkl. vinmenu 725,-

Tilkøb af et glas bobler til appetizer ​85,-

Tilkøb af ost ​til menu 95,- ​​Inkl. et glas vin 175,-

Ændring af Menuens retter 50,- pr. ret

​A la Carte

Starter

Bobler • Udvalg af snacks 

125 kr.

Forretter

Skaldyr • Citrus-ingefær • Blæk-mayo • Salat • Cashew • Melon

170 kr.

​Vesterhavsfisk • Ramsløg • Forårsspirer • Asparges 

160 kr.

Røget Krondyr • Trøffelæg • Sherry-Syltede Urter • Gruyere

180 kr.

Flødelegeret Fiskesuppe • Vesterhavsfisk • Dild-olie • Asparges • Toast

  145 kr.

Hovedretter

Grillet Boeuf af Hereford oksefilet • Vintergrøntsager •

Balsamico-rødvin-løg sauce​

​295 kr.

Lam fra Søhøjlandet • Ratatouille • Asparges • Oliven • Rosmarinsauce

275 kr.

Majsristet Unghane • Peberfrugt • Fennikel • Estragonsauce 

245 kr.

Duet af årstidens fisk • Kokkens grøntsagsvariationer • Jomfruhummersauce

315 kr.

Dagens ret - Mandag-Torsdag 

225 kr.

Ost

Udvalg af oste med sødt, salt & knas

115 kr.

Desserter

Fransk chokoladekage • Ovnbagte rabarber • Råsyltede bær • Vaniljeis

110 kr.

Symfoni af flødeis & sorbet • Årstidens frugt • Knas

95 kr.

Caribisk Ananas-Kokos kage • Eksotiske frugter • Romcreme • Is • Knas

105 kr.

Børn (under 12 år)

Grillet Kylling med Salat, Kartofler, Ketchup og Remulade 

110 kr.

Ristede Små Pølser, Salat, Kartofler, Ketchup og Remulade

95 kr.

Spaghetti bolognese med revet ost

125 kr.

Udvalg af Is med Vafler 

75 kr.

Ved bakker, skove og søer ligger Nørre Vissing Kro. Den renoverede, men mere end 200 år gamle kro møder i dag sine gæster med blå pudsede vægge og sprossede vinduer, der fortæller om et møde mellem tradition og nutid.​

Nørre Vissing Kro er en del af Small Danish Hotels. Se flere gode tilbud fra Small Danish Hotels på https://www.smalldanishhotels.dk/

sdh_gavekort_splash-12 (1)

​​Vurderet 4,7 / 5 stjerner på baggrund af 182 anmeldelser på Facebook

evartopartnerlogo-red-2

ÅBNINGSTIDER​

Mandag - Torsdag:

Køkken kl. 17.30 - 20.00

Restaurant kl. 17.30 - 23.00

​Fredag & lørdag:

Køkken kl. 12.00 - 15.00 samt kl. 17.30 - 21.00

Restaurant kl. 12.00 - 24.00

Søndag Lukket​

Kontakt Nørre Vissing Kro

info-whiteCVR: 30638948

placeholder-white Låsbyvej 122, 8660 Skanderborg

telephone (white) 86 94 37 16 - FAX: 86 94 37 57

email-white mm@nr-vissing-kro.dk​

banner_groen_99x32