covid-19 information​

​Vi modtager i disse dage rigtig mange spørgsmål til hvordan vi forholder os til coronavirus. vi har samlet de oftest stillede spørgsmål her. mangler du svar på noget, så kontakt os på 86943716 - spørg efter michelle

Har I åbent?

Ja, Nørre Vissing Kro holder forsat åbent. ​Vi sælger take away mandag til lørdag.

Det er muligt at overnatte på kroen, dog kun i annekset, hvor der er egen indgang til hvert værelse. Det er ikke muligt at spise på kroen. Alt forplejning er take away.
​Du vil i disse dage formenligt møde flere mennesker i dit lokale supermarked lige nu end du møder på Nørre Vissing Kro. 

Hvilke foranstaltninger er der taget på Nørre Vissing Kro i forbindelse med Coronavirus?

På Nørre Vissing Kro prioriterer vi vores gæsters sikkerhed og sundhed højt, og det gør vi naturligvis også i denne skærpede situation med covid-19.

Ved alle indgange, er der opstillet hånddesinfektion gel samt sundhedsstyrelsens vejledning på dansk og engelsk. 

Fødevarestyrelsen meddeler, at det er usandsynligt, at Coronavirus kan smitte mennesker via mad. Det er også usandsynligt, at man bliver smittet med Coronavirus ved at røre ved fødevareemballage.


Vores personale er naturligvis instrueret i god håndhygiejne ligesom vi beder vores gæster huske på dette. 

På alle fælles toiletter er der opsat vejledning op til korrekt vask af hænder.

I forbindelse med afhentning af take away, er der sat gule markeringer op på gulvet, der minder gæsterne på at holde afstand.

Der er håndsprit ved indgangen, på disken og ved udgangen. 

Der er sat plastikafskærmning op mellem de ansatte og gæsterne. 

Betaling foregår enten via mobilepay eller med kontaktløs kreditkort. Vi anbefaler at man benytter sig af mobilepay for at mindske tiden ved handel. 

Vedrørende afbestilling indsættes følgende formulering til vores eksisterende afbestillingsregler, som forsat er gældende.

Hvilke regler gælder for annulleringer af værelsesreservationer i forbindelse med Coronavirus?

”Afbestilling/aflysning på baggrund af Corona virus betragtes ikke som en force majeure situation for aftaler indgået efter den dato 30 januar 2020, hvor WHO har erklæret Corona virus for en international sundhedskrise.”

Det betyder i praksis, at kun gæster, som har booket inden Corona blev en international anerkendt sundhedskrise 30 januar 2020, vil kunne påberåbe sig Coronavirus som en force majeure-begivenhed.

Bookinger, der er foretaget, mens Corona var kendt, kan ikke påberåbe sig force majeure.

Det forhold, at man blot har en generel frygt for Coronavirus kan heller ikke anses for en force majeure situation og vil således ikke give ret til vederlagsfri afbestilling.

Hvad er Force Majeure og hvornår gælder det?

Force Majeure betydning: Når noget ekstraordinært, som ingen af de relevante parter har indflydelse på, medfører at en eller begge parter fritages fra kontrakten.

En af betingelserne for, at en given situation kan anses for force majeure, er altså, at der består umulighed. Det vil sige, at det bliver umuligt for en part at opfylde aftalen.

Det gælder efter HORESTAs opfattelse, hvis man som gæst er omfattet af et myndighedsnedlagt udrejseforbud – eller hvis myndighederne har frarådet borgerne at udrejse fra deres land eller region pga. Coronavirus. Gæster vil i denne situation stå i en force majeure-situation og vil under henvisning hertil være berettigede til vederlagsfri afbestilling.

I de situationer, hvor der er aftalt en afbestillingsfrist, vil man under alle omstændigheder være forpligtet til at afbestille i overensstemmelse med fristen, hvis man inden fristens udløb er vidende om, at man ikke kan gennemføre bestillingen pga. udrejseforbud/frarådning af udrejse som følge af Coronavirus.


Man kan som kunde altså ikke blot overskride fristen og så efterfølgende påberåbe sig force majeure.

Kan konferencer og selskaber aflyse vederlagsfrit?

Hvis nogle af deltagerne ikke kan komme frem f.eks. pga. udrejseforbud eller andre myndighedspålagte tvangsforanstaltninger, vil man for disse kunne tale om force majeure. Det betyder imidlertid ikke automatisk, at hele konferencen/selskabet kan afbestilles.

Betingelserne for dette beror på en konkret vurdering. Kravet vil typisk være, at konferencen/selskabet i praksis ikke kan gennemføres, fordi en væsentlig majoritet af deltagerne min. 30% ikke kan komme frem pga. udrejseforbud eller andre tvangsforanstaltninger fra myndighedernes side.

Ved bakker, skove og søer ligger Nørre Vissing Kro. Den renoverede, men mere end 200 år gamle kro møder i dag sine gæster med blå pudsede vægge og sprossede vinduer, der fortæller om et møde mellem tradition og nutid.​

Nørre Vissing Kro er en del af Small Danish Hotels. Se flere gode tilbud fra Small Danish Hotels på https://www.smalldanishhotels.dk/

​Tilmeld dig vores nyhedsbrev

​Vurderet 4,7 / 5 stjerner på baggrund af 81 anmeldelser på Facebook

Åbningstider

​Mandag, tirsdag & onsdag:

Køkken kl. 17.30 - 20.00

Restaurant kl. 17.00 - 24.00

​Torsdag, fredag & lørdag:

Køkken kl. 12.00 - 16.00 samt kl. 17.30 - 21.00

Restaurant kl. 12.00 - 24.00

​Søndage Lukket​

Kontakt Nørre Vissing Kro

CVR: 30638948

Låsbyvej 122, 8660 Skanderborg

Telefon: 86 94 37 16

Fax: 86 94 37 57

Mail: mm@nr-vissing-kro.dk​

banner_groen_99x32