nytårmenu ud af huset 2019

BESTIL LÆKKERT NYTÅRSMAD UD AF HUSET NÆR SKANDERBORG

Vil du være konge eller dronning i dit eget køkken uden stress, så bestil nytårsmenuen 2019 ud af huset hos Nørre Vissing Kro nær Skanderborg. 

Vi har kræset for dine gæsters smagsløg og sammensat en yderst delikat nytårsmenu ud af huset. Det eneste ud skal gøre er at lune og anrette maden. 

Bestil nytårsmaden allerede nu hos Nørre Vissing Kro - vi gør det nemt for dig at forkæle dine gæster.

MENU​

Appetizer

Kornsalat med røget laks, estragon og spirer

Forret

Skaldyr og kylling cocktail med mojito-marinade, 

vandmelon og kokos-jordnøddecrunch

Mellemret

Ovnbagt torskeryg i serrano på trøffelaromatiseret rødbedepuré med 

røget citroncreme, porre og gulerod. 

Hovedret

Grillet boeuf af oksefilet med ribspocheret persillerod, glacerede løg, 

vinter-urtesalat, knuste blå kartofler og solbær-chokolade-vaniljesauce.

Dessert

Nytårskage med orange og hvid chokolademousse på pistaciebund med 

mandarin i granatæblesirup og karamel tuille

Kr. 399,- 

Klik her for bestilling​

Tilkøb

Hjemmelavet langtidshævet brød og smør - 

Kr. 15,-

4 stk. Grand Cru Oste med udvalg af sødt, salt og knas 

kr. 49,-

Natmad: Flødelegeret kartoffelsuppe med timian, grønkål og ristet chorizo

kr. 49,-

Praktisk info omkring nytårsmenu ud af huset

Appetizer og forretten er kolde retter, der er nemme at anrette før gæsterne kommer.

Mellemret og hovedret skal alt sammen lunes i ovnen. Følg blot den vedlagte vejledning.

Den festlige dessert er lige til at anrette og nyde.

Menuerne afhentes d. 31 december på kroen nær Skanderborg kl. 11.00, 11..30, 12.00, 12.30 og 13.00.

Det er også muligt for at bestille til afhentning i Silkeborg mellem kl. 12.00-12.45

Nytårsmenuen 2019 ud af huset kan bestilles t.o.m. 27 dec. og skal betales senest 27 dec.

Efter 27 dec. er det bestilte antal bindende.

Det er ikke muligt at betale ved afhentning.

Efter 27 dec. er det kun muligt at bestille på forespørgsel.​

VINE TIL NYTÅRSAFTEN

Vin til appetizer

Segura Viudas, Cava Brut Reserva, Penedes, Spanien

Brut Reserva fremstilles af 50 % Macabeo, 15 % Xarel-lo og 35 % Parellada og lagres mellem to og tre år inden frigivelsen. I glasset en fremragende CAVA med en lys strågul farve og en raffineret og delikat duft. Smagen er fyldig, tør og med masser af karakter og en fin blød mousse.

95,-

Hvidvin til forretten

2015 Arboleda Chardonnay, Aconcagua Costa, Chile

Duften har tydelige toner af tropiske frugter som ananas og mango, tilsat lette nuancer af vanille og egetræ. Smagen er robust og fyldig, men stadig med et vist modspil af den fine syre, der giver en forfriskende afslutning. Traditionel med lagring Sur Lie i 10 måneder på 30% nye egetræsfade.

125,-

Hvidvin til mellemretten

 2018 Haart to Heart Rielsing, Weingut Reinhold Haart, Mosel, Tyskland

Duften har lækre nuancer af fersken, æbler og citrus med et mineralsk touch. Smagen er halvtør med en knivskarp sprød syre, der giver skøn friskhed til den flotte eftersmag. Druerne presses nænsomt straks efter de er bragt til vineriet. Mosten gæres efterfølgende ud på gamle neutrale foudres ved 15 til 20 grader.

125,-

Rødvin til hovedretten

2017 Zinfandel,Fess Parker Winery, Californien, USA

Fess Parkers Zinfandel er rig aroma af mørk frugt og skovbund, som
baner vejen for blommer, krydderier og chokolade. Denne vin er indbegrebet af klassisk amerikansk Zinfandel.

99,-

Vin til desserten

Les Pins, Chateau Tirecul La Graviere AOP, Bordeaux, Frankrig

0,5 l.iter. Duften er yderst intens med toner af tropisk frugt, honning, nektariner, appelsinmarmelade og marcipan. I smagen finder man en stor sødme samt en medium syre, som helt og aldeles maskeres af sødmen. Eftersmagen er vedvarende med en høj kompleksitet og længde.

110,- 

Tørre bobler til midnat

Segura Viudas, Cava Brut Reserva, Penedes, Spanien

Brut Reserva fremstilles af 50 % Macabeo, 15 % Xarel-lo og 35 % Parellada og lagres mellem to og tre år inden frigivelsen. I glasset en fremragende CAVA med en lys strågul farve og en raffineret og delikat duft. Smagen er fyldig, tør og med masser af karakter og en fin blød mousse.

95,-

Søde bobler til midnat

Fiocco di Vite, Moscato d'Asti DOCG, Piemonte, Italien

Druerne til Moscato d’Asti dyrkes i et køligere klima af Italien, der kommer Moscatodruen til gavn, da dens modningsperiode hermed forlænges med større kompleksitet og bedre syrebalance til følge. Asti Spumante er et fantastisk og ofte yderst undervurderet alternativ til den søde Champagne.

80,-

Øl til natmaden

Franks IPA 7,5%, 0,5 liter, Grauballe Bryghus

Slut aftenen med en øl, der er rig på humle. Mæskehumle, first run humle, kedelhumle, aromahumle. 70 bitterenheder pakket ind i en lækker maltkrop.

En kraftigere IPA end sædvanligt fra Grauballe Bryghus.

Humlet med First Gold og Centennial-humle for at give en underliggende og alligevel karakteristisk humlesmag.

45,-

Ved bakker, skove og søer ligger Nørre Vissing Kro. Den renoverede, men mere end 200 år gamle kro møder i dag sine gæster med blå pudsede vægge og sprossede vinduer, der fortæller om et møde mellem tradition og nutid.​

Nørre Vissing Kro er en del af Small Danish Hotels. Se flere gode tilbud fra Small Danish Hotels på https://www.smalldanishhotels.dk/

​Tilmeld dig vores nyhedsbrev

​Vurderet 4,7 / 5 stjerner på baggrund af 81 anmeldelser på Facebook

Åbningstider

​Mandag, tirsdag & onsdag:

Køkken kl. 17.30 - 20.00

Restaurant kl. 17.00 - 24.00

​Torsdag, fredag & lørdag:

Køkken kl. 12.00 - 16.00 samt kl. 17.30 - 21.00

Restaurant kl. 12.00 - 24.00

​Søndage Lukket​

Kontakt Nørre Vissing Kro

CVR: 30638948

Låsbyvej 122, 8660 Skanderborg

Telefon: 86 94 37 16

Fax: 86 94 37 57

Mail: mm@nr-vissing-kro.dk​

banner_groen_99x32