nytårmenu ud af huset 2022

BESTIL LÆKKERT NYTÅRSMAD UD AF HUSET NÆR SKANDERBORG

Vil du være konge eller dronning i dit eget køkken uden stress, så bestil nytårsmenuen 2022 ud af huset hos Nørre Vissing Kro nær Skanderborg. 

Vi har kræset for dine gæsters smagsløg og sammensat en yderst delikat nytårsmenu ud af huset. Det eneste du skal gøre er at lune og anrette maden.  

Bestil nytårsmaden allerede nu hos Nørre Vissing Kro - vi gør det nemt for dig at forkæle dine gæster.

nytårsMENU​

Appetizer

Mojito Salat • Røget Laks • Lime • Mynte • Jordnødder

Forret

Torskeloin•  Jomfruhummerbisque  • Små Urter • Vild Appelsin - Dild Olie

​​

Mellemret

Majsristet dansk fritgående landkylling • Mango-Salsa • Salat • Cashew Nødder • Pomelo • Ketchap Manis-Sød Chili Marinade

Hovedret

Grillet Hereford Oksefilet • Hokkaido Græskarpure • Rødbede chunks  i trøffelolie • Vintersalat med solbær • Blå Kartofler • Ribera del Duero Sauce


Dessert

Duet af passionsfrugt og hvid chokolade mousse • Eksotiske frugter • Sesam Croustillant • Pina Colada sauce

Kr. 399,-

BOOK HER

Tilkøb

Ekstra ret

Grillet Blæksprutte • "8-armet Pulpo" med Pimenton • "røget paprika" • Hvidløg • Blækmayo • Kartoffel-Galette • Misuna  kr. 95,-

Hjemmelavet langtidshævet brød og smør Kr. 18,-

4 stk. Grand Cru Oste med udvalg af sødt, salt og knas kr. 59,-

Natmad

Hjemmelavede Choritzo Pølser • Ciabatta brød • Salsa Piquante "let spicy rød pebercreme" • Ali-oli  kr. 65,-

Vegetar natmad 

Ristede Veggie pølser • Ciabatta brød • Salsa Piquante "let spicy rød pebercreme" • Ali-oli kr. 65,-

nytårs-VEGETARMENU​

Appetizer

Mojito Salat • Melon • Lime • Mynte • Ristede Jordnødder

Forret

Mandel-Porre-Rosenkål Pie • Grøntkål-salat • Orange-Marinade

Mellemret

Spidskål • Cannellini & Belluga Bønner i Roulade på Mango-Salsa • Salat • Cashew nødder • Pomelo • Ketchap Manis-Sød Chili Marinade

Hovedret

Svampeterrin med Linser og Knoldselleri • Hokkaido-Græskarpure • Rødbede trøffel chunks • vintersalat m. Solbær • Aromatisk Sauce med Mauriske Krydderier

Dessert

​Duet af passionsfrugt og hvid chokolade mousse • Eksotiske frugter • Sesam Croustillant • Pina Colada sauce

Kr. 399,-

SMAGEKASSE MED VIN

I denne smagekasse får du 5 udsøgte vine, der er skræddersyet til nytårsmenuen. Alle vine garanterer en god vinoplevelser og giver dig mulighed for at smage lækre kvalitetsvine fra forskellige områder og lande.
​Snyd ikke dig selv for denne chance til at nyde god mad og vin, der passer sammen og får smagsoplevelsen til at gå op i en højere enhed.

Dine gæster vil elske det....

Kassen indeholder følgende:

1 x le Graimenous, AOP, Domaine J. Laurens, Limoux, Sydfrankrig

1 x 2015 Chardonnay Seresin Estate, Marlborough, New Zealand

1 x 2019 Pinot Gris Reserve, AOP, Meyer Fonné, Alsace, Frankrig

1 x ​2016 Valdepila Organic, DO, Vinedos Milénico, Ribera del Duero, Spanien 

1 x 2020 Les Pins, AOP, 50 cl, Château Tirecul La Graviere, Monbazillac/Loupiac, Frankrig 

​ 

TILBUD KUN

885,-
(Vedledende udslagspris i butikker 985,-)

VINE TIL NYTÅRSAFTEN

​​​​

VIN TIL APPETIZER

le Graimenous, AOP, Domaine J. Laurens, Limoux, Sydfrankrig

​Mousserende vin med fine bobler og en lækker tilgængelig frugt med nuancer af bagte æbler, friske citrusfrugter, ​brioche og et anstrøg af toast. Friske æbler og citrusfrugter bliver i den vedvarende eftersmag.

165.-

HVIDVIN TIL FORRETTEN

2015 Chardonnay Seresin Estate, Marlborough, New Zealand

Intens og kompleks Chardonnay med smag af hvid fersken, nektarin og ristet brød. Prægtig strågylden farve og perfekt balance i både duft og smag mellem syre og frugt. Intens duft af pære og toner af karamel, smør og toast.

210,-

HVIDVIN TIL MELLEMRETTEN

2019 Pinot Gris Reserve, AOP, Meyer Fonné, Alsace, Frankrig

Overordentlig fin og elegant aroma og en skønt cremet tekstur. Flot balance med en saltede noter. friskhed, krydderier, frugt og røgtoner. Underspillet finesse i en ligefrem og herligt tør Pinot Gris.

199,-

RØDVIN TIL HOVEDRETTEN

​2016 Valdepila, DO, Vinedos Milénico, Ribera del Duero, Spanien Økologisk

Meget intens kirsebærrød farve i glasset og med aromaer af moden, sort frugt, strejf af lakrids, krydderier og tobak. Fyldig og intens på tungen, men også frisk og med stor finesse.

229,-

VIN TIL DESSERTEN

50 cl. Vi anbefaler 5 cl. per person.

2020 Les Pins, AOP, Château Tirecul La Graviere, Monbazillac/Loupiac, Frankrig

Sød og intens vin med flot kompleks duft af blomster, appelsinskal, ceylonte og fersken. Tæt, cremet og koncentreret.

135,-

TØRRE BOBLER TIL MIDNAT

le Graimenous, AOP, Domaine J. Laurens, Limoux, Sydfrankrig

​Mousserende vin med fine bobler og en lækker tilgængelig frugt med nuancer af bagte æbler, friske citrusfrugter, ​brioche og et anstrøg af toast. Friske æbler og citrusfrugter bliver i den vedvarende eftersmag.

165.-

SØDE BOBLER TIL MIDNAT

Moscato d'Asti, D.O.C.G., Fiocco di Vite, Piemonte, Italien

Let mousserende og sødmefyldt med umiddelbare noter af ananas, ferskner, mandariner og abrikoser i smagen.

89,-

​​

ØL TIL NATMAD

Grauballe Bryghus 5,6 % vol. Jagtøl 50 cl

Mørkegylden med en fyldig smag og en afdæmpet frisk aroma, der kommer fra de to typer humle, Saaz og Cascade.

45,-

Køkkenguide til Nørre Vissing Kro`s nytårsmenu 2022

Vegetar

VIGTIGT: Tjek at I har det hele!

Når du kommer hjem med menuen, bedes du tjekke at alt er med. Dette gøres ved at gennemgå retternes indhold. Mangler noget, garanterer vi det udleveret, såfremt I har ringet til kroen inden kl. 14:00 (max 25km fra kroen) på tlf. 86943716. Herefter ønsker vi jer alle et godt nytår med et glas cava i køkkenet.

Inden du/I går i gang med hver ret:

1.​Læs beskrivelsen af retterne. De ligger også på vores hjemmeside.

2.​Se tegning

3.​Bag brødet i ca. 8 min ved 180 ᵒC. (Hvis I har bestilt dette). Sluk ovnen og åben den 10min. Gå herefter til punkt 4.

4.​Stil ovnen på 100 ᵒC. varmluft til tilberedning af alle retter

5.​Peber fra kværn og flagesalt fra egen hylde.

6.​Emballagen er miljøvenlig og lavet af 70% genanvendeligt plastik. Dette kan bruges i både ovn (max. 130 ᵒC) og mikroovn – Dette gælder dog ikke marinade, salat og sauce bøtter.

7.​Bakken med kød og kartoffel sættes til temperering ved stuetemperatur i et par timer.

8.​Såfremt andet ikke er beskrevet, anbefales opbevaring i køleskab eller køligt sted.

9.​Vi anbefaler at stille tallerkener til forret, mellemret og hovedret i ovnen, men dette er på eget ansvar,

10.​Skænk et glas vin. Glade kokke laver god mad og god vin gør kokken glad.

Del gerne billeder af jeres nytårsmenuer på Instagram under #nørrevissingkro

Vi ønsker jer alle

et fortryllende og fantastisk nytår.

Med venlig hilsen

Teamet på Nørre Vissing Kro

​​

PRAKTISK INFO OMKRING NYTÅRSMENU UD AF HUSET

Menuerne afhentes d. 31 december på kroen nær Skanderborg hvert kvarter mellem kl. 10.30 og 13.30.

Det er også muligt at hente i Silkeborg mellem kl. 12.00-12.30.

Nytårsmenuen 2022 ud af huset kan bestilles t.o.m. 27 dec. på vores webshop. Vi tag dog forbehold for at vi må melde udsolgt. 

Det er KUN muligt at bestille nytårsmenu i vores webshop.​

Efter 27 dec. er det bestilte antal bindende.

Det er ikke muligt at betale ved afhentning.

Appetizer er en kold ret, der er nem at anrette før gæsterne kommer.

Forret, mellemret og hovedret skal alt sammen varmes i ovnen. Følg blot den vedlagte vejledning. Den festlige dessert er lige til at anrette og nyde.

Det er ikke muligt at blande retterne fra de to menuer ligesom det heller ikke er muligt at tage hensyn til allergener DENNE AFTEN.

undtaget er: skaldyrsallergi - Glutenallergi

Vedledning til webshop

KLIK HER for at komme til webshoppen
​• Læg de varer i kurven, som du gerne vil købe.

​• Klik på kurven i øverste højre hjørne for at komme til bestilling.

​• Til venstre kan du vælge afhentningsdag og tidspunkt.

• Vælg d. 31.12.21 ved at klikke på det lille kalender symbol.

​• Vælg afhentningstidspunkt nedenunder.

ØNSKER DU AFHENTNING I SILKEBORG, SÅ VÆLG KL. 12.00 OG læg varen "afhentning i silkeborg" i kurven.

• Klik på Bekræft ordre for at komme videre til betaling. 

Køkkenguide til Nørre Vissing Kro`s nytårsmenu 2022

VIGTIGT: Tjek at I har det hele!

Når du kommer hjem med menuen, bedes du tjekke at alt er med. Dette gøres ved at gennemgå retternes indhold. Mangler noget, garanterer vi det udleveret, såfremt I har ringet til kroen inden kl. 14:00 (max 25km fra kroen) på tlf. 86943716. Herefter ønsker vi jer alle et godt nytår med et glas cava i køkkenet.

Inden du/I går i gang med hver ret:

1.​Læs beskrivelsen af retterne. De ligger også på vores hjemmeside.
2.​Se tegning
3.​Bag brødet i ca. 8 min ved 180 ᵒC. (Hvis I har bestilt dette). Sluk ovnen og åben den 10min. Gå herefter til punkt 4.
4.​Stil ovnen på 100 ᵒC. varmluft til tilberedning af alle retter
5.​Peber fra kværn og flagesalt fra egen hylde.
6.​Emballagen er miljøvenlig og lavet af 70% genanvendeligt plastik. Dette kan bruges i både ovn (max. 130 ᵒC) og mikroovn – Dette gælder dog ikke marinade, salat og sauce bøtter.
7.​Bakken med kød og kartoffel sættes til temperering ved stuetemperatur i et par timer.
8.​Såfremt andet ikke er beskrevet, anbefales opbevaring i køleskab eller køligt sted.
9.​Vi anbefaler at stille tallerkener til forret, mellemret og hovedret i ovnen, men dette er på eget ansvar,
10.​Skænk et glas vin. Glade kokke laver god mad og god vin gør kokken glad.



Del gerne billeder af jeres nytårsmenuer på Instagram under #nørrevissingkro
Vi ønsker jer alle
et fortryllende og fantastisk nytår.

Med venlig hilsen
Teamet på Nørre Vissing Kro

Ved bakker, skove og søer ligger Nørre Vissing Kro. Den renoverede, men mere end 200 år gamle kro møder i dag sine gæster med blå pudsede vægge og sprossede vinduer, der fortæller om et møde mellem tradition og nutid.​

Nørre Vissing Kro er en del af Small Danish Hotels. Se flere gode tilbud fra Small Danish Hotels på https://www.smalldanishhotels.dk/

​Tilmeld dig vores nyhedsbrev

​​Vurderet 4,7 / 5 stjerner på baggrund af 81 anmeldelser på Facebook

Åbningstider

​Mandag - Torsdag:

Køkken kl. 17.30 - 20.30

Restaurant kl. 17.30 - 23.00

​Fredag & lørdag:

Køkken kl. 12.00 - 15.00 samt kl. 17.00 - 21.00

Restaurant kl. 12.00 - 24.00

​Søndag Lukket​

Kontakt Nørre Vissing Kro

CVR: 30638948

Låsbyvej 122, 8660 Skanderborg

Telefon: 86 94 37 16

Fax: 86 94 37 57

Mail: mm@nr-vissing-kro.dk​

banner_groen_99x32