A la Carte
Mandag - Lørdag
min. 2 couverter
Starter - 145 kr.
Bobler • Udvalg af snacks
Forret 1 - 185 kr.
Skaldyr • Polynesisk Vanilje-sauce • Pasta • Porre •
Hokkaido-græskar
Forret 2 - 165 kr. / Hovedret 285 kr.
Ristet Vesterhavsfisk • Belle de Boskop Æble • Jordskok • Chorizo •
Mandel-Sauce
Forret 3 - 175 kr.
Røget Berberiand • Sherry-Syltet frugt • Hasselnødder • Salat af Vinterkål
Hovedret - 295 kr.
Krondyr fra Søhøjlandet • Svampe • Bær • Ribera del Duero Sauce
Ost - 145 Kr.
Bagt Münster D' Alsace • Ristet Spidskommen • Salat •
Eksotisk Frugt• Karry-marinade
Dessert - 135 kr.
Julesymfoni • Orange • Gran • Kirsebær • Sneflager