gourmet julebuffet
Skagensalat med rejer, porre og fennikel i aniscreme
Vesterhavsfisk med wakame-tang, chipottlemayo og hokaidogræskar
Thai salat med kylling, jordnødder og ananas i citrongræs-kokos-karrymarinade
Terrin af gris med sherrysyltede frugt-løg, spirer og knasende gris
Carpaccio af kalv i svampe-trøffelmayo med vinterurter escabeche
Berberi andelår confiterede i julekrydderier
Orange flødesauce
Glaserede vinterrødder med sød chili og sirup
Salat af vinterkorn med urter og persille
Nøddestegte kartofler
Tørskind "Dansk gourmetost" med pære og syltede valnødder
Julekage med æbler, allehånde og kardemommecreme
På kroen: kr. 395,-
min. 10 couverter
Børn under 12 år kr. 250,-
TILKØB TIL BORDET
Tarteletter med høns i asparges, urter og flødesauce 45,-
BUFFET TIL FROKOST SERVERES KL. 12.00 OG KL. 16.30 SIGER VI TAK FOR I DAG.
BUFFET TIL AFTEN SERVERES KL. 17.30