​vælg-selv-buffet

Du vælger efter dit hjerte – vi går i køkkenet​

Den Store

3 Forretter

1 Hovedret

1 Kartoffel

1 Sauce

2 Garniture

1 Dessert

 inklusiv brød og smør

Kr. 395,-

(minimum 10 personer)​

Den Ekstra Store

3 Forretter

2 Hovedretter

1 Kartoffel

1 Sauce

3 Garniture

2 Desserter

inklusiv brød og smør

Kr. 445,-

(minimum 10 personer)​​

Forretter:

Ovnbagt laks med orange-citron aioli, grønne asparges og aromatisk crunch

• Lufttørret serranoskinke med sprøde forårssalater og melon med mynte marinade

• Krabbesalat med anis, rød peber og spirer

• Tarteletter med høns og asparges i flødesauce 

• Rejecocktail med store grønlandsrejer, årstidens salater og Rhode Island dressing

​​• Laksemousse med dild på salat med asparges og sprød knas

• Barcelonaburger ”lille” med serranoskinke, tomat, løg-escabeche og trøffelmayo

• Vildsvin-terrin med ruccola og syltede frugter i stjerneanis, kanel og kardemomme

• Berberi-andebryst på salat med nøddecrunch, råsyltede bær og solbærmarinade

• Carpaccio af kalveinderlår med salat, parmesan, pinje og oliven

• Ovnbagt Vesterhavsfisk med skaldyrscreme, forårsspirer, majscrunch og salat

• Unghane ”en cocotte” med peberfrugter og forårsløg i sød chili og ingefær på østershattemarinade

Hovedretter:

• Stegt unghane overlår uden ben

• Citron og honningmarineret vildsvin

• Rosmarinstegt lam fra Søhøjlandet

• Helstegt kalvefilet med timian-hvidløg

• Barbequed nakkesteg af glad gris

• Langtidsstegt oksefilet

• Oregano-ølbraissseret skinkekøller

• Krydderurte pocheret torskeryg med hvidvin​

Garniture:
• Klassisk tomatsalat med feta, rødløg og oliven

• ”Flan” - små Provence terriner af friske urter

• Forårssalater med grønne asparges, forårsløg, knas og orangecreme

• Ratatouille ”A La Marseille”

• Årstidens plukkede og farverige salater med krydderurte vinaigrette

• Coleslaw ”Nørre Vissing Kro” med forårskål

• Ovnbagte rødder og løg med sesam

• Toscansk pastasalat med sommergrøntsager, oliven og basilikumpesto

• Thaisalat med forårsgrøntsager i mild sesam-soya marinade med knuste jordnødder​

Kartofler:

• Italiensk kartoffelsalat af knuste kogte kartofler med urter og forårsgrøntsager (kold)

•Pommes Rissolléet – små ovnbagte kartofler

•Flødekartofler med løg, muscatnød og hvidløg

•Klassisk danske kartofler vendt i smør og krydderurter​

Saucer:

• Barbequesauce

• Portvinsauce

• Estragonsauce

• Køkkenchefens bearnaisemayo (kold)

• Krydderurtecreme (kold)​

Desserter:

• Gammeldags pandekager med kardemomme, årstidens frugt og vaniljecreme

• Citronfromage med chokoladeskum, råsyltet frugt og vanilje

• Fransk chokoladekage med eksotisk frugt og vaniljecreme

• Appelsin panna cotta med mynte

• Økologisk vaniljeis med skovbærcoulis og mynte

• Trifli med sommerbær, makron, Vanilje og hasselnøddecreme

• Mandel-rabarberkage med råmarinerede jordbær og vaniljecreme

Ved bakker, skove og søer ligger Nørre Vissing Kro. Den renoverede, men mere end 200 år gamle kro møder i dag sine gæster med blå pudsede vægge og sprossede vinduer, der fortæller om et møde mellem tradition og nutid.​

Nørre Vissing Kro er en del af Small Danish Hotels. Se flere gode tilbud fra Small Danish Hotels på https://www.smalldanishhotels.dk/

​Tilmeld dig vores nyhedsbrev

​Vurderet 4,7 / 5 stjerner på baggrund af 81 anmeldelser på Facebook

Åbningstider

​Mandag, tirsdag & onsdag:

Køkken kl. 17.30 - 20.00

Restaurant kl. 17.00 - 24.00

​Torsdag, fredag & lørdag:

Køkken kl. 12.00 - 16.00 samt kl. 17.30 - 21.00

Restaurant kl. 12.00 - 24.00

​Søndage Lukket​

Kontakt Nørre Vissing Kro

CVR: 30638948

Låsbyvej 122, 8660 Skanderborg

Telefon: 86 94 37 16

Fax: 86 94 37 57

Mail: mm@nr-vissing-kro.dk​

banner_groen_99x32