​vælg-selv-buffet

Du vælger efter dit hjerte – vi går i køkkenet​

Den Store

3 Forretter

1 Hovedret

1 Kartoffel

1 Sauce

2 Garniture

1 Dessert

395,00 kr. pr. person inclusiv brød og smør

(minimum 10 personer)​

Den Extra Store

3 Forretter

2 Hovedretter

1 Kartoffel

1 Sauce

3 Garniture

2 Desserter

445,00 kr. pr person inclusiv brød og smør

(minimum 10 personer)​

Forretter:

• Ovnbagt Lax med Orange-Citron Aioli, grønne Asparges og aromatisk crunch

• Lufttørret Serranoskinke med sprøde Forårssalater og Melon med Mynte marinade

• Krabbesalat med Anis, rød Peber og Forårsspirer

• Tarteletter med Høns og Asparges i flødesauce 

• Rejecocktail med store Grønlandsrejer, årstidens salater og Rhode Island dressing

​​• Laksemousse med Dild på Forårssalater med Asparges og sprød knas

• Barcelonaburger ”lille” med Serranoskinke, Tomat, Løg-Escabeche og Trøffelmayo

• Vildsvin-terrin med Ruccola og syltede frugter i Stjerneanis, Kanel og Kardemomme

• Berberi Andebryst på Forårssalater med Nøddecrunch, råsyltede Bær og Solbærmarinade

• Carpaccio af Kalveinderlår med Salat, Parmesan, Pinje og Oliven

• Ovnbagt Vesterhavsfisk med Skaldyrscreme, forårs Spirer, Majscrunch og Salat

• Unghane ”en cocotte” med Peberfrugter og Forårsløg i sød Chili og Ingefær på Østershattemarinade

Hovedretter:

• Stegt Unghane overlår uden ben

• Citron og Honningmarineret Vildsvin

• Rosmarinstegt Lam fra Søhøjlandet

• Helstegt Kalvefilet med Timian-Hvidløg

• Barbequed Nakkesteg af Glad Gris

• Langtidsstegt Oxefilet

• Oregano-Ølbraissseret Skinkekøller

• Krydderurte pocheret Torskeryg med Hvidvin​

Garniture:

• Klassisk Tomatsalat med Feta, Rødløg og Oliven

• ”Flan” små Provence terriner af friske Urter

• Forårssalater med grønne Asparges, Forårsløg, knas og Orangecreme

• Ratatouille ”A La Marseille”

• Årstidens plukkede og farverige Salater med Krydderurte Vinaigrette

• Coleslaw ”Nørre Vissing Kro” med Forårskål

• Ovnbagte Rødder og Løg med Sesam

• Toscansk Pastasalat med Sommergrøntsager, Oliven og Basilikumpesto

• Thaisalat med Forårsgrøntsager i mild Sesam-Soya marinade med knuste Jordnødder​

Kartofler:

• Italiensk Kartoffelsalat af knuste kogte Kartofler med Urter og Forårsgrøntsager (kold)

•Pommes Rissolléet – små ovnbagte Kartofler

•Flødekartofler med Løg, Muscatnød og Hvidløg

•Klassisk Danske Kartofler vendt i smør og Krydderurter​

Saucer:

• Barbequesauce

• Portvinssauce

• Estragonsauce

• Køkkenchefens Bearnaisemayo (kold)

• Krydderurtecrme (kold)​

Desserter:

• Gammeldags Pandekager med Kardemomme, årstidens frugt og Vanillecreme

• Citronfromage med Chokoladeskum, råsyltede frugt og Vanille

• Fransk Chokoladekage med exotisk frugt og Vanillecreme

• Appelsin Panna Cotta med Mynte

• Øko Vanilleis med Skovbærcoulis og Mynte

• Trifli med Sommerbær, Makron, Vanille og Hasselnøddecreme

• Mandel-Rabarberkage med råmarinerede Jordbær og Vanillecreme

Ved bakker, skove og søer ligger Nørre Vissing Kro. Den renoverede, men mere end 200 år gamle kro møder i dag sine gæster med blå pudsede vægge og sprossede vinduer, der fortæller om et møde mellem tradition og nutid.​

​Tilmeld dig vores nyhedsbrev

​Vurderet 4,6 / 5 stjerner på baggrund af 78 anmeldelser på Facebook

Åbningstider

​Mandag, tirsdag & onsdag:

Køkken kl. 17.30 - 20.00

Restaurant kl. 17.00 - 24.00

​Torsdag, fredag & lørdag:

Køkken kl. 12.00 - 16.00 samt kl. 17.30 - 21.00

Restaurant kl. 12.00 - 24.00

​Søndage Lukket​

Kontakt Nørre Vissing Kro

CVR: 30638948

Låsbyvej 122, 8660 Skanderborg

Telefon: 86 94 37 16

Fax: 86 94 37 57

Mail: mm@nr-vissing-kro.dk​

banner_groen_99x32