​GOURMET MENU UD AF HUSET

Vælg mellem:​

Forretter

• Sesambagt Laks, Sommerhonning på Melonsalat, Crunch i Citrus-                          Ingefærmarinade

• Ovnbagt Vesterhavsfisk med Krydderurtesalat på grønne Asparges

  og Jomfruhummer creme sauce med Persilleolie

• Serranoskinke med Porreflan, Emmenthaler, Hasselnødder, Pære og                      Sherrymarinade

• Toscansk pastasalat med Landkylling, Urter, Oliven og Pesto

​​

Hovedretter

• Unghane med grillet Ratatouille og Basilikumcreme sauce

• Kalvevariation med helstegt Filet og braiseret Spidsbryst med Estragonsauce

• Citron og Honningmarineret Vildsvin med syltede Blommer og Timiansauce

• Lam fra Søhøjlandet med Forårsgrøntsager og Rosmarinsauce

Til alle hovedretter serveres årstidens Grøntsager og Kartoffel

Desserter

• Chokoladetrøffelkage med exotisk frugt, Mangosauce og Kokosis

• Lille tårn af forårets Isvariationer i Nøddekrokant , Årstidens frugt og                      råmarinerede Sommerbær

• Mandelkage med ovnbagt Rabarber, Jordbær og Polynesisk Vanilleis

• Chokolade-Trøffelkage med ovnbagte Rabarber, Jordbær, Mynte og                      Polynesisk Vaniljeis

Menu med 2 retter - forret/hovedret eller hovedret/dessert Kr. 300,00

Menu med 3 retter - forret, hovedret og dessert Kr. 325,00

Ekstra retter - forret eller dessert pr. ret Kr. 75,00

Tilkøb:

Hjemmebagt langtidshævet brød og smør pr. person Kr. 15,00​

KLASSISK MENU UD AF HUSET

Vælg mellem:​

Forretter

• Rejecocktail med store Grønlandsrejer, årstidens salater og Rhode Island              dressing.

• Tarteletter med Høns og Asparges i flødesauce og urter.

• Laxemousse med Dild på Forårssalater med Asparges og sprød knas

​​

Hovedretter

• Kalvesteg stegt som vildt med Waldorfsalat, Rysteribs, sæsonens grøntsager,      brune og hvide kartofler med vildtsauce.

• Gammeldags Oxesteg med glaserede Løg, råsyltede Solbær, årstidens                grøntsager, hvide Kartofler med Persille og Oxeflødesauce.

• Indbagt svinemørbrad med Timian og svampe, årstidens grøntsager, råstegte      Kartofler og Portvinssauce.

Desserter

• Symfoni af Vanille, Jordbær og Chokolade-Flødeis med Nøddekaramel og          råmarinerede Jordbær

• Gammeldags Pandekager med Kardemomme, årstidens frugt og Vanilleis på      orangesauce.

• Appelsinfromage med Chokoladeskum og råsyltede frugter med Polynesisk        Vanilje crunch.​

Menu med 2 retter - forret/hovedret eller hovedret/dessert Kr. 270,00

Menu med 3 retter - forret, hovedret og dessert Kr. 295,00

Ekstra retter - forret eller dessert pr. ret Kr. 60,00

Tilkøb:

Hjemmebagt langtidshævet brød og smør pr. person Kr. 15,00​

Ved bakker, skove og søer ligger Nørre Vissing Kro. Den renoverede, men mere end 200 år gamle kro møder i dag sine gæster med blå pudsede vægge og sprossede vinduer, der fortæller om et møde mellem tradition og nutid.​

Nørre Vissing Kro er en del af Small Danish Hotels. Se flere gode tilbud fra Small Danish Hotels på https://www.smalldanishhotels.dk/

​Tilmeld dig vores nyhedsbrev

​Vurderet 4,7 / 5 stjerner på baggrund af 81 anmeldelser på Facebook

Åbningstider

​Mandag, tirsdag & onsdag:

Køkken kl. 17.30 - 20.00

Restaurant kl. 17.00 - 24.00

​Torsdag, fredag & lørdag:

Køkken kl. 12.00 - 16.00 samt kl. 17.30 - 21.00

Restaurant kl. 12.00 - 24.00

​Søndage Lukket​

Kontakt Nørre Vissing Kro

CVR: 30638948

Låsbyvej 122, 8660 Skanderborg

Telefon: 86 94 37 16

Fax: 86 94 37 57

Mail: mm@nr-vissing-kro.dk​

banner_groen_99x32