vælg retter - "den lyse årstid"​

Se pakker og priser her​

​​Forretter

​• Hjemmerøget laks med sommersalat, radisser,    tomat og rygeostcreme

• Krabbe-kulmule salat med anis, peberfrugt og    fennikel

• Fransk andesalat med nøddecrunch, bær og        bouzerotemarinade (+10,-)

• Tarteletter med hønsekød, asparges og urter i      flødelegeret cremesauce

• Klassisk rejecocktail med store rejer, asparges      og Thousand Island dressing (+10,-)

• Asiatisk kyllingesalat med årstidens salat og          jordnøddecrunch i mild spicy thaimarinade

• Spansk serrano med sprøde salater, melon og      myntemarinade

• Røget dyrekølle med salat, svampe, bær og          sherrymarinade (+10,-)

• Ovnbagt vesterhavsfisk med citrus, aioli, knas      og spirer

• Barcelona-miniburger med serrano, tomat, løg-    escabeche og trøffelmayo

• Klassisk tunmousse med tomat, agurk og              krydderurter

• Carpaccio af kalveinderlår med ruccola,                iberico-ost, pinjekerner, tomat og oliven

• Salat med hvidløgsristede tigerrejer,                         majscrunch, melon og ingefærsmarinade (+15,-)

Hovedretter

Gris

• Grillet gris fra Søhøjlandet

• Svinemørbrad a la creme med svampe (+15,-)

• Glaceret landskinke med Dijonsennep og farin

• Citron og honningmarineret vildsvin

• Ølbraisseret skinkekøller

Lam

• Lammekølle med rosmarin, kanel, mynte og        chili

• Spansk lammeragout med løg, peberfrugt og      raz-el-hanout

Kalv & okse

• Helstegt kalveculotte med timian

• Langtidsbraisseret kalvesteg med laurbær,            fennikel og hvidløg i egen sky

• Helstegt brasiliansk oksefilet (+15,-)

• Stegt dansk oksemørbrad (+35,-)

Fjerkræ

• Grillet kyllingebryst

• Grillet kalkun med krydderurteolie

• Berberi andebryst (+10,-)

• Coq au vin blanc - unghane i hvidvin med løg, svampe og bacon (+15,-)

​​​Hovedretter - vegetar

​• Provenceterrin med peberfrugt, aubergine, løg    og tomat

• Spinattærte med tomat, feta og sorte oliven

• Tortilla med sommergrøntsager, oliven og              mandler

​​

garniture (varm)

​• Spinatsouffle med muskatnød

• Gulerødder med nigellafrø, appelsin og                  honning

• Ovnbagte sommergrøntsager med olivenolie

• Thaistegte grøntsager med ingefær, hvidløg og    sesam

• Gratineret stegt sommerkål og løg med                  cheddar

• Sherrysyltede majs på squash-flager

• Ragout af årstidens grøntsager med oregano        og hvidløg

• Grønærtepure med hvidvin, manchego og            jomfruolivenolie (+10,-)

• Varm tomatsalat med løg, hindbær, pimenton      og olivenolie

• ​Spanske sommergrøntsager "escabeche" sur-      sød med sherry og mandler (+10,-)​

• Flan - små Provence terriner med friske urter

• Ratatouille " A La Marseille"

Salater (kold)

• "Salade Caprese" Tomatsalat med mozzarella,      oliven og basilikum

• Salat af spidskål, grønne ærter og forårsløg          med citronfløde-marinade

• Kornsalat med brunoise urter, krydderurter og       trøffelolie (+10,-)

• Blomkålssalat med rødløg, ruccola,                        saltmandler og citrus-vinagrette

• Rødbedesalat med hindbær, forårsløg,                   blåskimmelost og Dijonsennep-                               lakridsmarinade

• Andalusisk rissalat med sommergrøntsager i        kardomme-, anis- og karrymarinade

• Coleslaw med sommerkål, gulerødder og løg i    ravigottecreme

• Græsk tomatsalat med feta, rødløg og oliven

• Forårssalater med grønne asparges, forårsløg,      knas og orangecreme

• ​Årstidens farverige salater med krydderurte          vinaigrette

• Toscansk pastasalat med sommergrøntsager,      oliven og basilikumpesto

• Thaisalat med forårsgrøntsager i mild sesam-      soya marinade med knuste jordnødder

Kartoffel

​• Pommes Risolles - små stegte kartofler med        timian

• Klassik dansk kartoffelsalat med tomat, agurk      og krydderurter (kold)

• Toscansk kartoffelsalat med kapers, oliven,             tomat, sennep og olivenolie (kold)

• Flødekartofler med muskatnød og hvidløg

• Spansk kartoffel-tortilla med løg, hvidløg og          pimenton

• Knuste kartofler med trøffelolie, emmenthaler      og krydderurter (selvopvarm) (+15,-)

• Klassisk danske kartofler vendt i smør og              krydderurter​

• Pommes Anna - bagte kartoffelskiver med            smør (+15,-)

• Sesamstegte kartofler

• Små nøddebagte kartofler

​​

saucer

Varme

​​• Krydderurte-cremesauce

​• Rosmarin-honning sauce

​• Estragonsauce

​• Portvins-flødesauce

​• Barbequesauce "Bali-style"

​• Trøffel-svampe sauce (+15,-)

​• Timiansauce

​• Rødvinssauce

​• Svampeflødesauce

​• Skovbærsauce 

Kolde

​• Aioli - fransk hvidløgsmayo

​• Catalansk tomatsalsa med sherry

​• Grøn krydderurtecreme

• Bearnaise mayo

​​

Oste

• Dansk brie med druer og aromatisk knas

• Emmentaler med druer og aromatisk knas

• Altesse rødkit med druer og aromatisk knas

• 2 slags oste med druer og oliven (+10,-)

• 3 slags oste med druer, oliven og nødder (+20,-)

​​

Desserter

​• Trifli med sommerbær, makroner,                            vaniljeflødeskum og mandler

• Solbær-hvid chokoladekage med mynte og          græsk yoghurtcreme

• Fransk chokoladekage med råmarinerede bær    og vaniljecreme (+10,-)

• Jordbær panna cotta med nøddeknas og              spansk kørvel

• Fersken-clafoutis bagt med mandel-                      orangecreme, havens grønt og knas

• Pandekager med kardemomme, mandler og        vaniljeis (+15,-)

• Gammeldags æblekage med flødeskum

• Nordisk tiramisu med sommerbær, savoiardi,        kaffe og vaniljecreme

• Provencekage med pistacie og fersken-,                hindbær- og lavendelsalat med vaniljecreme (      (+15,-)

• Frugtsalat af årstidens frugter med råcreme og    chokoladedrys

• Vaniljeis med årstidens frugt og bær med              chokoladesauce

Ved bakker, skove og søer ligger Nørre Vissing Kro. Den renoverede, men mere end 200 år gamle kro møder i dag sine gæster med blå pudsede vægge og sprossede vinduer, der fortæller om et møde mellem tradition og nutid.​

Nørre Vissing Kro er en del af Small Danish Hotels. Se flere gode tilbud fra Small Danish Hotels på https://www.smalldanishhotels.dk/

​Tilmeld dig vores nyhedsbrev

​Vurderet 4,7 / 5 stjerner på baggrund af 81 anmeldelser på Facebook

Åbningstider

​Mandag, tirsdag & onsdag:

Køkken kl. 17.30 - 20.00

Restaurant kl. 17.00 - 24.00

​Torsdag, fredag & lørdag:

Køkken kl. 12.00 - 16.00 samt kl. 17.30 - 21.00

Restaurant kl. 12.00 - 24.00

​Søndage Lukket​

Kontakt Nørre Vissing Kro

CVR: 30638948

Låsbyvej 122, 8660 Skanderborg

Telefon: 86 94 37 16

Fax: 86 94 37 57

Mail: mm@nr-vissing-kro.dk​

banner_groen_99x32