Forretter
• Hjemmerøget laks med sommersalat, radisser, tomat og rygeostcreme
• Krabbe-kulmule salat med anis, peberfrugt og fennikel
• Fransk andesalat med nøddecrunch, bær og bouzerotemarinade (+10,-)
• Tarteletter med hønsekød, asparges og urter i flødelegeret cremesauce
• Klassisk rejecocktail med store rejer, asparges og Thousand Island dressing (+10,-)
• Asiatisk kyllingesalat med årstidens salat og jordnøddecrunch i mild spicy thaimarinade
• Spansk serrano med sprøde salater, melon og myntemarinade
• Røget dyrekølle med salat, svampe, bær og sherrymarinade (+10,-)
• Ovnbagt vesterhavsfisk med citrus, aioli, knas og spirer
• Barcelona-miniburger med serrano, tomat, løg- escabeche og trøffelmayo
• Klassisk tunmousse med tomat, agurk og krydderurter
• Carpaccio af kalveinderlår med ruccola, iberico-ost, pinjekerner, tomat og oliven
• Salat med hvidløgsristede tigerrejer, majscrunch, melon og ingefærsmarinade (+15,-)