Forretter
Ovnbagt laks med citrus aioli, grønne asparges og aromatisk knas
Lufttørret serranoskinke med sprøde forårssalater og melon med mynte
Asiatisk kyllingesalat med ananas og jordnødder i sesam-soya-sød chilimarinade
Krabbesalat med anis, rød peber og forårs-spirer
Hovedretter
Helstegt kalveculotte med timian
Barbequed gris fra Søhøjlandet
Klassisk tomatsalat med feta, rødløg og oliven
Italiensk Kartoffelsalat af knuste kogte kartofler og forårsgrøntsager
Årstidens sprøde grønne salater med krydderurte-vinaigrette
”Flan” små Provence terriner af friske urter
Køkkenchefens bearnaisemayo
Desserter
Fransk chokoladekage
Kokos og hvid chokolade crunch
Bourbon vaniljecreme
Råmarinerede sommerbær
Pris: 299,-
(min. 10 personer)
Tilkøb: Hjemmebagt langtidshævet brød og smør kr. 15,-