Dagens ret på hjul

Enkelt, veltillavet aftensmåltid..... Lige til afhentning. 

  • Maden er portions anrettet i engangsservice.
  • Skal bestilles 30 min. inden i afhenter.
  • Tilberedes alle dage, fra 17:30 til 20:00, undtaget søndag og mandag (juni, juli, august også mandag)

Kr. 85,00 pr. person

Køb en flaske af Kroens hvid- eller rødvin med hjem.. kr. 60,00

Køb dagens forret eller dagens dessert...... kr. 45,00

UGE 41

  • Mandag: Spansk inspireret ragout af gris med orange, kardemomme og sød chili, rødder og kartofler
  • Tirsdag: Spansk inspireret ragout af gris med orange, kardemomme og sød chili, rødder og kartofler
  • Onsdag: Spansk inspireret ragout af gris med orange, kardemomme og sød chili, rødder og kartofler
  • Torsdag: Lam med rosmarinsauce, vintergrøntsager og kartofler
  • Fredag: Lam med rosmarinsauce, vintergrøntsager og kartofler
  • Lørdag: Lam med rosmarinsauce, vintergrøntsager og kartofler
  • ​​Søndag: Lukket

UGE 42

  • Mandag: Ragout af kylling i mexicansk tomatsalsa med urter og ris
  • Tirsdag: Ragout af kylling i mexicansk tomatsalsa med urter og ris
  • Onsdag: Ragout af kylling i mexicansk tomatsalsa med urter og ris
  • Torsdag: Grillet gris med svampe a la creme, årstidens grøntsager og kartofler
  • Fredag: Grillet gris med svampe a la creme, årstidens grøntsager og kartofler
  • Lørdag: Grillet gris med svampe a la creme, årstidens grøntsager og kartofler
  • ​​Søndag: Lukke

UGE 43

  • Mandag: Urtepocheret kalvebryst med årstidens rødder, porre og kartofler
  • Tirsdag: Urtepocheret kalvebryst med årstidens rødder, porre og kartofler
  • Onsdag: Urtepocheret kalvebryst med årstidens rødder, porre og kartofler
  • Torsdag: "Irish stew" Lam med vinterkål, løg, kartofler og krydderurter
  • Fredag: "Irish stew" Lam med vinterkål, løg, kartofler og krydderurter
  • Lørdag: "Irish stew" Lam med vinterkål, løg, kartofler og krydderurter
  • ​​Søndag: Lukket

UGE 44

  • Mandag: Ragout af gris fra Søhøjlandet med oregano, hvidvin, fennikel, løg og peberfrugt
  • Tirsdag: Ragout af gris fra Søhøjlandet med oregano, hvidvin, fennikel, løg og peberfrugt
  • Onsdag: Ragout af gris fra Søhøjlandet med oregano, hvidvin, fennikel, løg og peberfrugt
  • Torsdag: Braisseret krondyr med råsyltede bær, timianstegte vintergrøntsager og kartofler
  • Fredag: Braisseret krondyr med råsyltede bær, timianstegte vintergrøntsager og kartofler
  • Lørdag: Braisseret krondyr med råsyltede bær, timianstegte vintergrøntsager og kartofler
  • ​​Søndag: Lukket

Ved bakker, skove og søer ligger Nørre Vissing Kro. Den renoverede, men mere end 200 år gamle kro møder i dag sine gæster med blå pudsede vægge og sprossede vinduer, der fortæller om et møde mellem tradition og nutid.​

Nørre Vissing Kro er en del af Small Danish Hotels. Se flere gode tilbud fra Small Danish Hotels på https://www.smalldanishhotels.dk/

​Tilmeld dig vores nyhedsbrev

​Vurderet 4,7 / 5 stjerner på baggrund af 81 anmeldelser på Facebook

Åbningstider

​Mandag, tirsdag & onsdag:

Køkken kl. 17.30 - 20.00

Restaurant kl. 17.00 - 24.00

​Torsdag, fredag & lørdag:

Køkken kl. 12.00 - 16.00 samt kl. 17.30 - 21.00

Restaurant kl. 12.00 - 24.00

​Søndage Lukket​

Kontakt Nørre Vissing Kro

CVR: 30638948

Låsbyvej 122, 8660 Skanderborg

Telefon: 86 94 37 16

Fax: 86 94 37 57

Mail: mm@nr-vissing-kro.dk​

banner_groen_99x32