Dagens ret på hjul

Enkelt, veltillavet aftensmåltid..... Lige til afhentning. 

  • Maden er portions anrettet i engangsservice.
  • Skal bestilles 30 min. inden i afhenter.
  • Mandag til lørdag 

  • Fra 17:30 til 20:00 

  • Bestil på 86943716 

Kr. 95,00 pr. person

En flaske af kroens hvid- eller rødvin kr. 60,-

Dagens forret kr. 60,-

Dessert kr. 45,-

UGE 2

  • Mandag: Vildthakkebøf med råsyltede bær, anissauce, rødder og stegte kartofler
  • Tirsdag: Vildthakkebøf med råsyltede bær, anissauce, rødder og stegte kartofler
  • Onsdag: Vildthakkebøf med råsyltede bær, anissauce, rødder og stegte kartofler
  • Torsdag: Kogt kalveskank med frikasse af vinterurter og hvide kartofler med persille
  • Fredag: Kogt kalveskank med frikasse af vinterurter og hvide kartofler med persille
  • Lørdag: Kogt kalveskank med frikasse af vinterurter og hvide kartofler med persille
  • ​​Søndag: Lukket

UGE 3

  • Mandag: Ragout af Søhøjlandsgris i svampe-flødesauce med rødder, løg og kartofler
  • Tirsdag: Ragout af Søhøjlandsgris i svampe-flødesauce med rødder, løg og kartofler
  • Onsdag: Ragout af Søhøjlandsgris i svampe-flødesauce med rødder, løg og kartofler
  • Torsdag: Kylling med thailandsk kokos-kaffirlime sauce, sprøde grøntsager og jasminris
  • Fredag: Kylling med thailandsk kokos-kaffirlime sauce, sprøde grøntsager og jasminris
  • Lørdag: Kylling med thailandsk kokos-kaffirlime sauce, sprøde grøntsager og jasminris
  • ​​Søndag: Lukket

UGE 4

  • Mandag: Grillet kotelet med fransk dijonsenneps-sauce, årstidens grøntsager og Pommes Risolles
  • Tirsdag: Grillet kotelet med fransk dijonsenneps-sauce, årstidens grøntsager og Pommes Risolles
  • Onsdag: Grillet kotelet med fransk dijonsenneps-sauce, årstidens grøntsager og Pommes Risolles
  • Torsdag: Oksehakkebøf med madagaskar-pebersauce, honning-timianstegte vintergrøntsager og kartofler
  • Fredag: Oksehakkebøf med madagaskar-pebersauce, honning-timianstegte vintergrøntsager og kartofler
  • Lørdag: Oksehakkebøf med madagaskar-pebersauce, honning-timianstegte vintergrøntsager og kartofler
  • ​​Søndag: Lukket

UGE 5

  • Mandag: Gule ærter med flæsk, medister, kartofler og urter
  • Tirsdag: Gule ærter med flæsk, medister, kartofler og urter
  • Onsdag: Gule ærter med flæsk, medister, kartofler og urter
  • Torsdag: Braisseret lammeskank og bov med rosmarin, hvidløg, løg, rødder og kartofler
  • Fredag: Braisseret lammeskank og bov med rosmarin, hvidløg, løg, rødder og kartofler
  • Lørdag: Braisseret lammeskank og bov med rosmarin, hvidløg, løg, rødder og kartofler
  • ​​Søndag: Lukket

​​

Ved bakker, skove og søer ligger Nørre Vissing Kro. Den renoverede, men mere end 200 år gamle kro møder i dag sine gæster med blå pudsede vægge og sprossede vinduer, der fortæller om et møde mellem tradition og nutid.​

Nørre Vissing Kro er en del af Small Danish Hotels. Se flere gode tilbud fra Small Danish Hotels på https://www.smalldanishhotels.dk/

​Tilmeld dig vores nyhedsbrev

​Vurderet 4,7 / 5 stjerner på baggrund af 81 anmeldelser på Facebook

Åbningstider

​Mandag, tirsdag & onsdag:

Køkken kl. 17.30 - 20.00

Restaurant kl. 17.00 - 24.00

​Torsdag, fredag & lørdag:

Køkken kl. 12.00 - 16.00 samt kl. 17.30 - 21.00

Restaurant kl. 12.00 - 24.00

​Søndage Lukket​

Kontakt Nørre Vissing Kro

CVR: 30638948

Låsbyvej 122, 8660 Skanderborg

Telefon: 86 94 37 16

Fax: 86 94 37 57

Mail: mm@nr-vissing-kro.dk​

banner_groen_99x32