troels kløvedal ophold​

Ophold med kultur - kan bookes t.o.m. 7 september 2019​

​Troels kløvedal ophold

Nyd et ophold, der byder på god mad og hygge på Nørre Vissing Kro kombineret med kultur og oplevelser på Naturhistorisk Museum i Århus. 


Opholdet indeholder følgende:

                          Entrebillet til særudstillingen ”Frihedens Værksted
                          3 retters sæsonmenu
                          Overnatning
                          Stor morgenbuffet

                          Pris pr. person i delt dobbeltværelse kr. 699,-

Om udstillingen "Frihedens værksted"

Fra den 1. november 2018 til 8. september 2019 kan man på Naturhistorisk Museum i Aarhus opleve udstillingen "Frihedens Værksted" om Troels Kløvedals eventyrlige sejlerliv og møde med verdens kulturer.

Hvis der er nogen, der kender verdens natur og kulturer på egen krop, så var det forfatter og opdagelsesrejsende Troels Kløvedal. En mand, der altid satte friheden og drømmene højt.

Udstillingen "Frihedens Værksted" sætter fokus på livet og rejserne med Nordkaperen - tæt på og i pagt med naturen. I udstillingen kan man bl.a. opleve aldrig-viste klip fra rejserne med Nordkaperen og ikke mindst en lang række af Troels Kløvedals private ejendele - genstande, der aldrig har været udstillet før.

Udstillingen stiller også skarpt på livets store spørgsmål om kærlighed og frihed og fællesskab. Den handler om at rejse ud og komme hjem igen, at møde fremmede med nysgerrighed og tillid, at elske naturen og vogte sig for dens kræfter og at blive ved med at gøre sig dygtigere og klogere på verden.

Man kan gå på opdagelse i et væld af kultur- og naturhistoriske genstande, som Troels Kløvedal har samlet fra hele verden. Derudover kan man opleve, hvordan Nordkaperen er indrettet under dæk og få følelsen af at stå til søs. Der findes et 'raritetskabinet' over spændende private genstande fra de mange rejser. Udstillingen har udblik til verdens fjerneste egne - fra Bali og Kina til Påskeøen - men også til Danmark og Djursland, hvor Troels Kløvedal virkelig følte sig hjemme.

Ved bakker, skove og søer ligger Nørre Vissing Kro. Den renoverede, men mere end 200 år gamle kro møder i dag sine gæster med blå pudsede vægge og sprossede vinduer, der fortæller om et møde mellem tradition og nutid.​

Nørre Vissing Kro er en del af Small Danish Hotels. Se flere gode tilbud fra Small Danish Hotels på https://www.smalldanishhotels.dk/

​Tilmeld dig vores nyhedsbrev

​Vurderet 4,7 / 5 stjerner på baggrund af 81 anmeldelser på Facebook

Åbningstider

​Mandag, tirsdag & onsdag:

Køkken kl. 17.30 - 20.00

Restaurant kl. 17.00 - 24.00

​Torsdag, fredag & lørdag:

Køkken kl. 12.00 - 16.00 samt kl. 17.30 - 21.00

Restaurant kl. 12.00 - 24.00

​Søndage Lukket​

Kontakt Nørre Vissing Kro

CVR: 30638948

Låsbyvej 122, 8660 Skanderborg

Telefon: 86 94 37 16

Fax: 86 94 37 57

Mail: mm@nr-vissing-kro.dk​

banner_groen_99x32