KONFERENCE, RECEPTION ELLER KURSUS

i Skanderborg - På Nr. Vissing Kro​

​Vi forener arbejde, atmosfære & gastronomi til kvalitetsoplevelser

Ved bakker, skove og søer ligger den kongelige privilegerede Nørre Vissing Kro anno 1801, med totalt nyrenoverede værelser og kursus faciliteter i 2007. Kroen ligger i det smukke søhøjland ved Ry mellem Århus – Skanderborg og Silkeborg. Vi er en lille familieejet kro, hvor kvalitet er nøgleordet og sanserne stimuleres af husets kreative dekoratør. Omdrejningspunktet er køkkenet der i de sidste 10 år har tilhørt den gastronomiske elite af kroer i Danmark med stjernestatus i Den Danske Spiseguide...

Vi tilbyder 3 typer kurser til forskellige priser, men skræddersyer til enhver tid ud fra Deres behov. Vores faciliteter er uendelige... Himlen er høj og Danmarks smukkeste natur venter...

Ved firmaets jubilæum, fødselsdage, nye lokaler eller andre begivenheder, hvor man vil profilere sig, kan vi skabe en gastronomisk oplevelse der tilfører den kvalitet, som firmaet har behov for.

KROEN:

​Kroens indretning er personlig og utraditionel med sans for detaljerne. Interiøret fremhæves af husets egen blomsterdekoratør, som sommer og vinter arrangerer spændende dekorationer med årstidens naturmaterialer. Dette giver et inspirerende arbejdsrum i kursusregi. Den lyse havestue med koboltblå og lavendel nuancer har udsigt til kroens have og markerne. Fra pejsestuen kan man se kokkene arbejde i det åbne køkken eller nyde den knitrende ild i pejsen om vinteren.

Den kongeligt privilegerede kro fra 1801 har 24 værelser, der alle er nyrenoverede i 2008. Kroens overnattende gæster kan vågne op til en morgenbuffet med hjemmelavede specialiteter fra kroens køkken og egnen omkring.

Det er denne sanseoplevelse kombineret med årstidernes kreative kompositioner for øje og gane, der gør Nørre Vissing Kro til et unikt kursus, møde eller konferencested.​

KØKKENET, RESTAURANTEN OG HJERTET BAGVED:

​Nørre Vissing Kro er kendt for et kompromisløst køkken, der igennem mange år har tilhørt den gastronomiske elite i kongeriget. Det ledes af køkkenchef Morten Mygind, en ildsjæl, der har medvirket som kok i Nis Boesdals tv-programmer på DR, er gastronomisk skribent og fagguide for Granada Kulturrejser til Catalonien. Køkkenet benytter kun de bedste råvarer - blandt andet sandart, gedde og aborre fra egnens søer og svampe, bær og vildt fra skovene. Restauranten har a la carte og to menuer i et niveau for enhver smag. I kroens sansemenu kreeres kompositioner, som er inspireret af et innovativt spansk-catalansk køkken.

Sæsonmenuen bygger på klassiske elementer af danske, franske og italienske traditioner. Gæsterne kan også vælge enkelte retter fra a la carte kortet med sæsonens specialiteter. Om sommeren balancerer tjenerne på de toppede sten foran kroen med tallerkner og kolde drikke mellem stokroser og lupiner – eller i kroens nyindrettede sansehave i tre niveauer med krydderurter, rislende vand og vinvæg.

I den stemningsfyldte vinkælder bor kroens rare spøgelse imellem Pauillac og Margaux – herudover opbevares et bredt udvalg fra den nye vinverden, kuriositeter og klassiske vine.

Nørre Vissing Kro arrangerer året igennem forskellige temaaftener med gastronomi, vin, foredrag, musik etc. Og i løbet af sommeren chartrer kroen en af Ry bådene, der sejler kulinariske aftenture på søerne med servering af kroens fiske- og skaldyrspecialiteter samt kølig hvidvin.

​BELIGGENHED

​Den centrale beliggenhed er ideel, med gode tilkørselsmuligheder tæt på motorvej. Der er 24 km. til Århus, 18 km. Til silkeborg og 12 km. Til Skanderborg fra

Nørre Vissing.

FACILITETER TIL KONFERENCE

KROENS FACILITETER:

​Vi råder over de fleste Kursus-, møde- og konferencefaciliteter med diverse teknisk udstyr. Det vi ikke har skaffer vi. Vi arrangerer mad og vinsmagninger ( feks. blindsmagning) med tema, blomster og dekorations kurser, kokkeskole, svampeture og meget mere hvis I mangler inspiration.

Naturens faciliteter og dens muligheder:

​Kroen er omgivet af en natur, som hører til blandt det mest unikke i Danmark – et godt udgangspunkt for teambuilding, walk and talk ture eller blot lidt frisk luft. Skov,sø og ”de danske bjerge” er i gå afstand fra kroen – med Himmelbjerget og andre bjergkamme inden for få kilometers afstand. Et oplagt tema ville være ”bjergbestigning” - vi har ”opskriften”.

De mange søer tæt på kroen er oplagte til at kombinerer med badning, fiskeri og kanoture, hvilket vi kan være behjælpelig med. Er I mere til græs, kugler og køller så harNørre Vissing Kro greenfee aftaler med seks naturskønne golfklubber i området såfremt en golfturnering kunne friste.

Herudover der mulighed for brug af en boldbane og petanque lige bag kroen.

SØERNE:

​Nørre Vissing Kro arrangerer som noget helt unikt sejladser med mulighed for kursus, foredrag, musik eller gourmetmiddage så englene synger fra maj til september på de smukke Silkeborgsøer. Priser er afhængige af hvilke arrangement man ønsker.

Et ophold på kroen kan kombineres med et flor af kulturelle oplevelser i de omkringliggende byer Århus, Silkeborg og Skanderborg.​

Vegetar, veganer eller?

Vores køkken laver med glæde den mad i ønsker. Dette skal forudebestilles. Der påregnes et gegyr for veganer og vegatere der ikke spiser fisk og skaldyr   

HÅNDVÆRKER TILBUD:

​Her er hvad der skal til for at skabe en god dag for en udearbejdende.

2 overnatninger i standard enkelt værelse

  • 1 ret god hjemmelavede mad af kroens kokke
  • Morgenbuffet
  • 1 madpakker med 4/5 stk. smørrebrød
  • 1 opfyldning af termokande til dagen

Pris pr. dag kr. 895,00,-. Ved min. 2 dage pris pr. dag kr. 795,00,-

Ved bakker, skove og søer ligger Nørre Vissing Kro. Den renoverede, men mere end 200 år gamle kro møder i dag sine gæster med blå pudsede vægge og sprossede vinduer, der fortæller om et møde mellem tradition og nutid.​

​Tilmeld dig vores nyhedsbrev

​Vurderet 4,6 / 5 stjerner på baggrund af 78 anmeldelser på Facebook

Åbningstider

​Mandag, tirsdag & onsdag:

Køkken kl. 17.30 - 20.00

Restaurant kl. 17.00 - 24.00

​Torsdag, fredag & lørdag:

Køkken kl. 12.00 - 16.00 samt kl. 17.30 - 21.00

Restaurant kl. 12.00 - 24.00

​Søndage Lukket​

Kontakt Nørre Vissing Kro

CVR: 30638948

Låsbyvej 122, 8660 Skanderborg

Telefon: 86 94 37 16

Fax: 86 94 37 57

Mail: mm@nr-vissing-kro.dk​

banner_groen_99x32