Mad ud af huset tilberedt af dygtige kokke​

​Er du på udkig efter en god restaurant, som tilbyder mad ud af huset? Så er du kommet til det helt rette sted. Lige her hos Nørre Vissing Kro tilbydes nemlig levering af mad til enhver lejlighed. Vi garanterer mad af høj kvalitet lige efter dine ønsker og behov. Vi leverer til Skanderborg, Århus, Horsens samt de omkringliggende byer.

Uanset om du skal holde et større eller mindre arrangement, er det altid en god idé at benytte sig af steder, som tilbyder mad ud af huset. Herved vil du nemlig have masser af tid til dine gæster, i stedet for at du skal stresse over madlavningen. Vi tilbyder udbringning af mad ved alle typer af arrangementer, så du bør ikke tøve med at bestille takeaway her hos os.

Vi tilbyder mad ud af huset til din næste fest

Vores restaurant er anerkendt for at være et hyggeligt og rigtigt godt sted. Vores kokke er alle blandt den gastronomiske elite, så du kan roligt lade os lave diner transportable mad til din næste fest. Vi sørger for at levere maden, så varme retter holder sig varme, mens kolde retter stadig er kolde ved ankomst.

Maden kræver typisk ikke meget forberedelse, så du skal ikke bruge meget tid i køkkenet.

Al mad bliver fremstillet af naturlige og friske råvarer her hos os. Hvis du har nogle særlige ønsker til din menu, så imødekommer vi altid disse så godt, som vi kan. Benytter du dig af mad ud af huset hos os, er du altså garanteret at få en velsmagende oplevelse og en menu, som du selv kan sætte dit præg på.

Kontakt os for at høre mere

Bestil mad her hos os, og få mere tid til dine gæster. Vi garanterer en velsmagende gastronomisk oplevelse til en billig pris. Vil du høre mere, så er du velkommen til at kontakte os med det samme for en uforpligtende snak.

Kontakt os på telefon 86 94 37 16 eller på mail mm@nr-vissing-kro.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

​​

Vi glæder os til at høre fra dig!

Ved bakker, skove og søer ligger Nørre Vissing Kro. Den renoverede, men mere end 200 år gamle kro møder i dag sine gæster med blå pudsede vægge og sprossede vinduer, der fortæller om et møde mellem tradition og nutid.​

​Tilmeld dig vores nyhedsbrev

​Vurderet 4,6 / 5 stjerner på baggrund af 78 anmeldelser på Facebook

Åbningstider

​Mandag, tirsdag & onsdag:

Køkken kl. 17.30 - 20.00

Restaurant kl. 17.00 - 24.00

​Torsdag, fredag & lørdag:

Køkken kl. 12.00 - 16.00 samt kl. 17.30 - 21.00

Restaurant kl. 12.00 - 24.00

​Søndage Lukket​

Kontakt Nørre Vissing Kro

CVR: 30638948

Låsbyvej 122, 8660 Skanderborg

Telefon: 86 94 37 16

Fax: 86 94 37 57

Mail: mm@nr-vissing-kro.dk​

banner_groen_99x32