​Tlf.: 86 94 37 16

Restauranten på Nørre Vissing Kro

Sanse Menu

Frokostmenu

Fredags forkælelse

Nørre Vissing Kro har igennem mange år været kendt for at have en hyggelig og god restaurant

.Der arbejdes altid målrettet på at give gæsten en total-oplevelse for alle sanserne. En fortættet stemning fra lavendelblå vægge, mad lavet med hjertet, blomster,varia, krydderurter og god energi.

Nørre Vissing Kros restaurant ledes af køkkenchef Morten Mygind. Han er en ildsjæl, der brænder for mad og vin, samt en interessere for mensker og andre kulturer.Dette kan aflæses i hans madlavning.Man kunne kalde køkkenet et moderne dansk køkken,der balancerer med inspiration fra spansk,fransk og italiensk kogekunst.Han lever og ånder for det intense og smagende køkken, hvor råvarerne kommer til sin ret.

Vores restaurant serverer kun gode, naturlige råvarer

På Nørre Vissing Kro arbejdes der med lokale råvarer,fra mange små producenter, i den udstrækning det er muligt. Vi har igennem mange år haft vores egen micro-landmand, der kun dyrker grøntsager til kroen.

I sæsonnen leverer "kartoffel-ole" (som han hedder) dagligt friske havrerødder,sølvbeder og andet til kroens kokke. Herudover leveres ferskvandsfisk fra egnens søer samt svampe og vildt fra skovene.

​Menukortet ændres efter sæsonen.

Ønsker du at at kontakte Nørre Vissing Kro i Skanderborg, kan det ske på tlf: 86 94 37 16.

LÅSBYVEJ 122 | 8660 SKANDERBORG | TLF: 86 94 37 16 | FAX: 86 94 37 57 | MAIL: MM@NR-VISSING-KRO.DK