KONFIRMATIONS BUFFET ud af huset

KOKKENS FAVORITTER

Forretter

Ovnbagt laks med orange-citron aioli, grønne asparges og aromatisk crunch

Lufttørret Serranoskinke med sprøde forårssalater og melon med myntemarinade

Asiatisk salat med landkylling i sesam-soya-sød chilimarinade

Krabbesalat med anis, rød peber og forårs-spirer

Hovedretter

Helstegt kalvefilet med timian og hvidløg

Barbequed gris fra Søhøjlandet

Klassisk tomatsalat med feta, rødløg og oliven

Italiensk Kartoffelsalat af knuste kogte kartofler med urter og forårsgrøntsager

Årstidens sprøde grønne salater med krydderurte-vinaigrette

”Flan” små Provence terriner af friske urter

Køkkenchefens bearnaisemayo

Desserter

Fransk Chokoladekage med hvid chokoladecrunch

Bourbon vaniljecreme

Råmarinerede sommerbær

Pris: 299,-

(min. 10 personer)

Tilkøb: Hjemmebagt langtidshævet brød og smør kr. 15,0

KONFIRMATIONS TAPAS

Små snacks med grove grissini, spicy dip, saltede nødder og middelhavsmi

Grillet vesterhavsfisk med romesco ”catalansk nøddecreme” og spirer sala

Tapas med kylling og king prawns i skaldyrs chokolade-tomat-sherrysals

Vildsvin terrin med ruccola og syltede frugte

Barcelonaburger ”lille” med serrano, tomat, løg-escabeche og trøffelmay

”Tortilla Espanol” spansk kartoffel og løgkage med chorizo pølse og peberfrugt

Tyrefægterens okseragout i aromatisk sauce med timian, løg og urter

”Patatas Bravas” ristede kartofler med krydret tomatsofrito (sauce)

Spyd af årstidens frugt med anis

Andalusisk vaniljeflan med råsyltede bær i sangria med kanel

Chokoladekage med mandler og jordbær i orange

Hjemmebagt flûtes og smør

Ud af huset

Kr. 395,-

Min. 20 personer

​​vælg-selv-buffet

Du vælger efter dit hjerte – vi går i køkkenet

Den Store

3 Forretter

1 Hovedret

1 Kartoffel

1 Sauce

2 Garniture

1 Dessert

inklusiv brød og smør

Kr. 299,-

(minimum 10 personer)​

Den Ekstra Store

3 Forretter

2 Hovedretter

1 Kartoffel

1 Sauce

3 Garniture

2 Desserter

inklusiv brød og smør

Kr. 345,-

(minimum 10 personer)​​

Forretter:

Ovnbagt laks med orange-citron aioli, grønne asparges og aromatisk crunch

• Lufttørret serranoskinke med sprøde forårssalater og melon med mynte marinade

• Krabbesalat med anis, rød peber og spirer

• Tarteletter med høns og asparges i flødesauce

• Rejecocktail med store grønlandsrejer, årstidens salater og Rhode Island dressing

​​• Laksemousse med dild på salat med asparges og sprød knas

• Barcelonaburger ”lille” med serranoskinke, tomat, løg-escabeche og trøffelmayo

• Vildsvin-terrin med ruccola og syltede frugter i stjerneanis, kanel og kardemomme

• Berberi-andebryst på salat med nøddecrunch, råsyltede bær og solbærmarinade

• Carpaccio af kalveinderlår med salat, parmesan, pinje og oliven

• Ovnbagt Vesterhavsfisk med skaldyrscreme, forårsspirer, majscrunch og salat

• Unghane ”en cocotte” med peberfrugter og forårsløg i sød chili og ingefær på østershattemarinade

Hovedretter:

• Stegt unghane overlår uden ben

• Citron og honningmarineret vildsvin

• Rosmarinstegt lam fra Søhøjlandet

• Helstegt kalvefilet med timian-hvidløg

• Barbequed nakkesteg af glad gris

• Langtidsstegt oksefilet

• Oregano-ølbraissseret skinkekøller

• Krydderurte pocheret torskeryg med hvidvin​

Garniture:
• Klassisk tomatsalat med feta, rødløg og oliven

• ”Flan” - små Provence terriner af friske urter

• Forårssalater med grønne asparges, forårsløg, knas og orangecreme

• Ratatouille ”A La Marseille”

• Årstidens plukkede og farverige salater med krydderurte vinaigrette

• Coleslaw ”Nørre Vissing Kro” med forårskål

• Ovnbagte rødder og løg med sesam

• Toscansk pastasalat med sommergrøntsager, oliven og basilikumpesto

• Thaisalat med forårsgrøntsager i mild sesam-soya marinade med knuste jordnødder​

Kartofler:

• Italiensk kartoffelsalat af knuste kogte kartofler med urter og forårsgrøntsager (kold)

•Pommes Rissolléet – små ovnbagte kartofler

•Flødekartofler med løg, muscatnød og hvidløg

•Klassisk danske kartofler vendt i smør og krydderurter​

​​​Saucer:

• Barbequesauce

• Portvinsauce

• Estragonsauce

• Køkkenchefens bearnaisemayo (kold)

• Krydderurtecreme (kold)​

Desserter:

• Gammeldags pandekager med kardemomme, årstidens frugt og vaniljecreme

• Citronfromage med chokoladeskum, råsyltet frugt og vanilje

• Fransk chokoladekage med eksotisk frugt og vaniljecreme

• Appelsin panna cotta med mynte

• Økologisk vaniljeis med skovbærcoulis og mynte

• Trifli med sommerbær, makron, Vanilje og hasselnøddecreme

• Mandel-rabarberkage med råmarinerede jordbær og vaniljecreme

LEVERING

0 - 15 km fra Nørre Vissing Kro: 250,-​

15,1 - 30 km fra Nørre Vissing Kro: 300,-​

30,1 - 45 km fra Nørre Vissing Kro: 350,-​

Vilkår for levering: Min. 15 couverter - ingen levering efter kl. 17.30

Ved bakker, skove og søer ligger Nørre Vissing Kro. Den renoverede, men mere end 200 år gamle kro møder i dag sine gæster med blå pudsede vægge og sprossede vinduer, der fortæller om et møde mellem tradition og nutid.​

Nørre Vissing Kro er en del af Small Danish Hotels. Se flere gode tilbud fra Small Danish Hotels på https://www.smalldanishhotels.dk/

​Tilmeld dig vores nyhedsbrev

​Vurderet 4,7 / 5 stjerner på baggrund af 81 anmeldelser på Facebook

Åbningstider

​Mandag, tirsdag & onsdag:

Køkken kl. 17.30 - 20.00

Restaurant kl. 17.00 - 24.00

​Torsdag, fredag & lørdag:

Køkken kl. 12.00 - 16.00 samt kl. 17.30 - 21.00

Restaurant kl. 12.00 - 24.00

​Søndage Lukket​

Kontakt Nørre Vissing Kro

CVR: 30638948

Låsbyvej 122, 8660 Skanderborg

Telefon: 86 94 37 16

Fax: 86 94 37 57

Mail: mm@nr-vissing-kro.dk​

banner_groen_99x32