​Tlf.: 86 94 37 16

Kokkens konfirmations Buffet

Ud af huset

Forretter:

Ovnbagt Lax med Orange-Citron Ali Oli, grønne Asparges og aromatisk crunch

Lufttørret Serranoskinke med sprøde Forårssalater og Melon med Mynte marinade

Asiatisk salat med landkylling i Sesam-Soya-sød Chilimarinade

Krabbesalat med Anis, rød Peber og Forårs-Spirer

Hovedretter:

Helstegt kalvefilet med Timian og Hvidløg

Barbequed Gris fra Søhøjlandet

Klassisk Tomatsalat med feta, Rødløg og Oliven

Italiensk Kartoffelsalat af knuste kogte kartofler med Urter og Forårsgrøntsager

Årstidens sprøde grønne Salater med Krydderurte-Vinaigrette

”Flan” små Provence terriner af friske urter

Køkkenchefens Bearnaisemayo

Desserter:

Fransk Chokoladekage med hvide Chokoladeknapper og crunch

Bourbon Vanillecreme

Råmarinerede Sommerbær

Pris: 299,00 pr person

Tilkøb: Hjemmebagt langtidshævet brød og smør kr. 15,00

Konfirmations buffet………….vælg selv 2018

Du vælger efter dit hjerte – vi går i køkkenet

Den Store

3 Forretter

1 Hovedret

1 Kartoffel

1 Sauce

2 Garniture

1 Dessert

299,00 kr. pr. person inclusiv brød og smør

(minimum 10 personer)

Den Extra Store

3 Forretter

2 Hovedretter

1 Kartoffel

1 Sauce

3 Garniture

2 Desserter

345,00 kr. pr person inclusiv brød og smør

(minimum 10 personer)

Forretter:

Ovnbagt Lax med Orange-Citron Ali Oli, grønne Asparges og aromatisk crunch

Lufttørret Serranoskinke med sprøde Forårssalater og Melon med Mynte marinade

Krabbesalat med Anis, rød Peber og Forårs-Spirer

Tarteletter med Høns og Asparges i flødesauce og Urter

Rejecocktail med store Grønlandsrejer, årstidens salater og Rhode Island dressing​ Laxemousse med Dild på Forårssalater med Asparges og sprød knas

Barcelonaburger ”lille” med Serranoskinke, Tomat, Løg-Escabeche og Trøffelmayo

Grillet Vesterhavsfisk med Romesco ”Catalansk nøddecreme” og Spirer salat

Vildsvin-terrin med Ruccola og syltede frugter i Stjerneanis, Kanel og Kardemomme

Berberi Andebryst på Forårssalater med Nøddecrunch, råsyltede Bær og Solbærmarinade

Carpaccio af Kalveinderlår med Salat, Parmesan, Pinje og Oliven

Ovnbagt Vesterhavsfisk med Skaldyrscreme, forårs Spirer, Majscrunch og Salat

Unghane ”en cocotte” med Peberfrugter og Forårsløg i sød Chili og Ingefær på Østershattemarinade

Vesterhavsfisk med ristede Tigerrejer på årstidens Salater med parfumeret Majscrunch og Aniscreme (+ 15,00)

Hovedretter:

Stegt Unghane overlår uden ben

Citron og Honningmarineret Vildsvin

Rosmarinstegt Lam fra Søhøjlandet

Helstegt Kalvefilet med Timian-Hvidløg

Barbequed Nakkesteg af Glad Gris

Langtidsstegt Oxefilet

Oregano-Ølbraissseret Skinkekøller

Krydderurte pocheret Torskeryg med Hvidvin

Saucer:

Barbequesauce

Portvinssauce

Estragonsauce

Køkkenchefens Bearnaisemayo (kold)

Krydderurtecrme (kold)

Garniture:

Klassisk Tomatsalat med Feta, Rødløg og Oliven

”Flan” små Provence terriner af friske Urter

Forårssalater med grønne Asparges, Forårsløg, knas og Orangecreme

Ratatouille ”A La Marseille”

Årstidens plukkede og farverige Salater med Krydderurte Vinaigrette

Coleslaw ”Nørre Vissing Kro” med Forårskål

Ovnbagte Rødder og Løg med Sesam

Toscansk Pastasalat med Sommergrøntsager, Oliven og Basilikumpesto

Thaisalat med Forårsgrøntsager i mild Sesam-Soya marinade med knuste Jordnødder

Salat Caprese med Tomat, Mozarella, Salatløg og Basilikum

Kartofler:

Italiensk Kartoffelsalat af knuste kogte Kartofler med Urter og Forårsgrøntsager (kold)

Pommes Rissolléet – små ovnbagte Kartofler

Flødekartofler med Løg, Muscatnød og Hvidløg

Klassisk Danske Kartofler vendt i smør og Krydderurter

Desserter:

Gammeldags Pandekager med Kardemomme, årstidens frugt og Vanillecreme

Citronfromage med Chokoladeskum, råsyltede frugt og Vanille

Fransk Chokoladekage med exotisk frugt og Vanillecreme

Appelsin Panna Cotta med Mynte

Økologisk Vanilleis med Skovbærcoulis og Mynte

Trifli med Sommerbær, Makron, Vanille og Hasselnøddecreme

Mandel-Rabarberkage med råmarinerede Jordbær og Vanillecreme

Nørre Vissing Kro´s Flødebolle med Hindbærmousse og sommerens røde Bær (+ 10,00)

LÅSBYVEJ 122 | 8660 SKANDERBORG | TLF: 86 94 37 16 | FAX: 86 94 37 57 | MAIL: MM@NR-VISSING-KRO.DK