5 timers selskabspakker​

min. 20 personer​. Fra kl. 12.00 - 17.00

Store stigninger på vin, fødevare & energi gør os nødsaget til at indføre et tillæg på kr. 45,- pr. kuvert.

​KLASSISK FESTPAKKE

Vælg en velkomstdrink og sammensæt en 3 retters menu med en forret, en hovedret og en dessert.​

Velkomstdrink og snacks

• Hindbærlikør med mynte og hvidvin
• Klassisk Kirr - Creme de Cassis med hvidvin
• Bobleballet - Cava "Nancy Carol" Penedes

Alkoholfri: 

• Hyldeblomst med mynte og danskvand

• Økologisk fransk hindbær-cider

• Appelsinjuice med granatæblesirup

Forretter

• Rejecocktail med store grønlandsrejer,

årstidens salater og Rhodes Island dressing​

• Tarteletter med høns og asparges i flødesauce og urter.

• Vesterhavsfisk med dildcreme, grønne asparges på sprøde salater

Til alle forretter serveres hjemmebagt flutes og smør

Hovedretter

• Kalvesteg stegt som vildt med waldorfsalat, rysteribs, sæsonens grøntsager, brune og hvide kartofler med vildtsauce.

• Gammeldags oksesteg med glaserede løg, råsyltede solbær, årstidens grøntsager, hvide kartofler med persille og okseflødesauce.

• Grillet gris fra Søhøjlandet med sprøde svær, forårsgrøntsager, pommes risolle og timiansauce 

Desserter

• Vanilje, jordbær og chokolade-flødeis med nøddekaramel og råmarinerede jordbær

• Gammeldags pandekager med kardemomme, årstidens frugt og vaniljeis på orangesauce.

• Chokoladekage med råmarinerede bær, vaniljecreme, knas og is 

Kaffe

• Kaffe og te med småkager

Priser

Klassisk fest pakke inkluderet sodavand, øl og husets hvid- og rødvin ad libitum i 5 timer

kr. 645,-

Unge 11 - 17 år 595,00

Børn under 10 år 495,00

Børn under 10 år ved køb 

af 3 retters børnemenu 445,00

​SÆSON FESTPAKKE

Vælg en velkomstdrink og sammensæt en 3 retters menu med en forret, en hovedret og en dessert.​

Velkomstdrink og snacks

• Sangria med hvidvin, anis, kanel og melon

• Bobleballet - Cava "Nanci Carol" fra Penedes

• Hindbærlikør med hvidvin og mynteblade

​Alkoholfri

• Hyldeblomst med mynte og danskvand

• Økologisk fransk hindbær-cider

• Appelsinjuice med granatæblesirup 

Forretter

• Bagt vesterhavsfisk med urter, tangperler, dildolie og jomfruhummerbisque

• Salat med røget laks, melon, ristede mandler og citrusmarinade

​• Salat med berberiand, råsyltede bær, nøddecrunch og bouzerote-marinade

Til alle forretter serveres hjemmebagt flutes og smør

​​

Hovedretter

• Vildsvin fra Søhøjlandet med kokkens kreation af årstidens råvarer på tomat-chipotle-sauce eller  Olorosso-sherrysauce

• Helstegt oksefilet med sæsonens grøntsagsvariationer med portvinssauce eller madagasker-peber-sauce

• Helstegt krondyrkølle med sæsonens råvarer efter køkkenet inspiration. Hertil solbærsauce eller svampesauce.

• Unghanebryst, kokkens grønt variation, nye kartofler og rød pebercreme sauce

Desserter

• Nørre Vissing Kro´s surprice desserttallerken med køkkenets dessertvariationer

• Fransk chokoladekage med årstidens frugter

og bær på creme anglaise med appelsin-is

• Hasselnøddekage med sæsonens røde bær på myntecreme med vaniljeis

Kaffe

• Kaffe og te med sødt

Priser

Sæson fest pakke inkluderet sodavand, øl og husets hvid- og rødvin ad libitum i 5 timer

kr. 745,-

Unge 11 - 17 år 645,00

Børn under 10 år 545,00

Børn under 10 år ved køb 

af 3 retters børnemenu 445,00 

​GOURMET FESTPAKKE

Vælg en velkomstdrink og sammensæt en 3 retters menu med en forret, en hovedret og en dessert.​

Velkomstdrink og snacks

• Paris Orange - Cava og Cointreau

• Cava Segura Viudas Brut

• Kirr Royal med Creme de Cassis og Cava

​Alkoholfri

• Hyldeblomst med mynte og danskvand

• Økologisk fransk hindbær-cider

• Appelsinjuice med granatæblesirup 

Forretter

• Trio af eksklusive spanske tapas med skaldyr fjerkræ og gris efter ønske

• Ristet Vesterhavsfisk på med fennikel, artiskok og grønne oliven på Catalansk mandelsauce

​• Andalusisk serranoskinke med porretimbale med trøffelmanchego og hasselnødderomesco

​Til alle forretter serveres hjemmebagt flutes og smør

Hovedretter

• Duet af Sommerbuk el. dådyr med sæsonens grøntsagsvariationer på mokka-vanilje-chokosauce el.kirsebærsauce

• Duo af kalvefilet og berberiandebryst med    årstidens grøntsager på tempranillosauce

• Variation af oksemørbrad og skank med        kokkens kreation af årstidens råvarer på 

amaronesauce eller timiansauce

• Variation af Dansk lam fra Søhøjlandet med

 kokkens kreation af årstidens råvarer på rosmarinsauce eller estragon-sauce

Desserter

• Kroens luksus desserttallerken med kokkens variation af kage, is, frugt og bær

• Citrontærte "White Heat" på mokkacreme med vaniljesyltet pære, hindbærcrunch og mandelis

• Amerikansk choko-peanut-fudgecake med vanilje-portvinsknas, mynte og blåbær-is

Kaffe

• Kaffe og te med sødt

Priser

Gourmet fest pakke inkluderet sodavand, øl og husets hvid- og rødvin ad libitum i 5 timer

kr. 845,-

Unge 11 - 17 år 745,00

Børn under 10 år 645,00

Børn under 10 år ved køb 

af 3 retters børnemenu 445,00

Ved bakker, skove og søer ligger Nørre Vissing Kro. Den renoverede, men mere end 200 år gamle kro møder i dag sine gæster med blå pudsede vægge og sprossede vinduer, der fortæller om et møde mellem tradition og nutid.​

Nørre Vissing Kro er en del af Small Danish Hotels. Se flere gode tilbud fra Small Danish Hotels på https://www.smalldanishhotels.dk/

​Tilmeld dig vores nyhedsbrev

​​Vurderet 4,7 / 5 stjerner på baggrund af 81 anmeldelser på Facebook

Åbningstider

​Mandag - Torsdag:

Køkken kl. 17.30 - 20.30

Restaurant kl. 17.30 - 23.00

​Fredag & lørdag:

Køkken kl. 12.00 - 15.00 samt kl. 17.00 - 21.00

Restaurant kl. 12.00 - 24.00

​Søndag Lukket​

Kontakt Nørre Vissing Kro

CVR: 30638948

Låsbyvej 122, 8660 Skanderborg

Telefon: 86 94 37 16

Fax: 86 94 37 57

Mail: mm@nr-vissing-kro.dk​

banner_groen_99x32