Der tillægges et Miljø & Energi-tillæg på 45,- Kr. Pr. Person
Menu
Appetizer
En lille intro fra køkkenet efter årstiden
Forret 1
Røget Laks • Grøn Ærtepure • Blodappelsin-Tang • Spirer • Toast
Forret 2
Thai Rejer • Hvidløg-Chili • Eksotisk Frugt • Salat • Cashewnødder
Hovedret
Grillet Kalvefilet • Svampe-Trøffelmayo • Sommersalat • Marinerede Grøntsager • Nye Kartofler
Ost
Gedeost • Stikkelsbærkompot • Valnødder
Dessert
Mandel-Rabarberkage • Hvid Chokolade • Røde Sommerbær • Knas • Vaniljeis
Forret 1 • Forret 2 • Hovedret • Ost • Dessert 565,- Inkl. vinmenu 1050,-
Forret 1 • Forret 2 • Hovedret • Dessert 485,- Inkl. vinmenu 875,-
Forret 1 • Hovedret • Dessert 395,- Inkl. vinmenu 695,-
Ændring af menu kr. 50,-
Tilkøb af ost til menu kr. 95,-