Der tillægges et Miljø & Energi-tillæg på 45,- Kr. Pr. Person
Menu
Forret 1
Torsk i Citrus • Rogn • Dild • Forårssalat • Radisser
Forret 2
Laks • Calvados-Sauce • Ingrid Marie Æbler • Hasselnødder
Forret 3
Sprængt Lam • Rejer • Estragon • Urter • Skaldyrsolie
Hovedret
Kalvefilet • Jordskok • Skalotteløg • Beder • Hvid trøffel-selleri cremesauce
Ost
Saint Agur "blåskimmel" • Bladselleri • Valnødder • Citronolie
Dessert
Chokolade-Rødbedekage • Kumquats • Havtorn • Vaniljeis • Rosmarin-karamel
Forret 1 • Forret 2 • Forret 3 • Hovedret • Ost • Dessert 635,- Inkl. vinmenu 1235,-
Forret 1 • Forret 2 • Hovedret • Ost • Dessert 565,- Inkl. vinmenu 1050,-
Forret 1 • Hovedret • Ost • Dessert 485,- Inkl. vinmenu 875,-
Forret 1 • Hovedret • Dessert 395,- Inkl. vinmenu 695,-