INTRO
Bobler • Udvalg af snacks 125,-
SANSEMENU
Onsdag - Lørdag
(min. 2 couverter)
Forret 1 - 170 kr. / Hovedret 285,-
Vesterhavsfisk • Grønne ærter • Hyldeblomst • Dild mayo • Salat
Forret 2 - 150 kr. / Hovedret 250,-
Hvide asparges • Agurk • Estragon • Hasselnød • Brunet smør
Forret 3 - 180 kr.
Sortfodsskinke • Aubergine • Manchego • Oliven • Tomat
Hovedret - 295 kr.
Dansk kalv • Grillet ratatouille • Blomkål • Spidskål • Estragon
Ost - 115,-
Appenzeller • Valnødder • Julesalat • Æble
Dessert - 120 kr.
Mandelkage • Rabarber • Nougat • Vaniljeis • Knas
________________
3 retter
Forret 1 • Hovedret • Dessert
395,-
Inkl. vinmenu 695,-
4 retter
Forret 1 • Forret 2 • Hovedret • Dessert
475,-
Inkl. vinmenu 875,-
5 retter
Forret 1 • Forret 2 • Forret 3 • Hovedret • Dessert
550,-
Inkl. vinmenu 1050,-
6 retters
Hele menuen
600,-
Inkl. vinmenu 1200,-
Ændring af retter
50,- pr. ret