SANSEMENU

Sansemenu

Forret

Safranpocheret Vesterhavsfisk • Grønærte suppe • Cava • Bronzefennikel


​                                                  Forret

   

                   Årstidens skaldyr • Chorizo • Røde Kartofler • Rucola • Passionsfrugtolie

                                                                         Forret

                                          

                                    Svamperagout • Toast • Rysteribs • Bedecrudité

                               

​                                                                       Hovedret

​ 

          Frilandsgris Fra Søhøjlandet • Sølv-pink beder • Majs • Rosmarin-tomatsauce

Ost

Fourme d ́Ambert • Stikkelsbær-Kompot • Ristede Hasselnødder


Dessert

​Grillede Ferskner • Sommerbær • Mandler • Lavendel • Vaniljeis

                     Fisk • Gris • Ferskner                                         395,- ( min 2 couv)

                     Fisk • Skaldyr Gris • Ferskner                        470,- ( min 2 couv)

                     Fisk • Skaldyr Svampe Gris • Ferskner      545,- ( min 2 couv)

                  Tilkøb af ost 75,- ​ / Ændring af retter 50,- pr. ret
​                  Vinmenu 3 glas 300,- / 4 glas 400,- / 5 glas 500,-

A la Carte

Forretter

Safranpocheret Vesterhavsfisk • Grønærte suppe • Bronzefennikel

  175,- 

Årstidens skaldyr • Chorizo • Røde Kartofler • Rucola • Passionsfrugtolie

185,-

 Svamperagout • Toast • Rysteribs • Bedecrudite

                                 165,-

​​

Hovedretter

​ 

Frilandsgris • Sølv-pink beder • Majs • Rosmarin-tomatsauce

285,-

​Dagens fisk med årstidens grøntsager

295,-

​Langtidsstegt oksefilet • Oles Sommergrøntsager • Portvin-sauce                                          

295,-

Ost

Fourme d ́Ambert • Stikkelsbær-kompot • Ristede Hasselnødder

​​125,-

Desserter​

Grillede Ferskner • Sommerbær • Mandler • Lavendel • Vaniljeis

130,-

Variation af is og sorbet med frisk frugt                                                            

125,-

​SPECIAL TILBUD

Mandag til torsdag

Dagens ret

195,-

​BØRNEMENU

Pasta Bolognaise
​95,-

Kylling med råstegte Kartofler, Salat, Ketchup og Remoulade
​95,-

Isdessert

75,-

Børnemenuer skal forudbestilles senest dagen før

Ved bakker, skove og søer ligger Nørre Vissing Kro. Den renoverede, men mere end 200 år gamle kro møder i dag sine gæster med blå pudsede vægge og sprossede vinduer, der fortæller om et møde mellem tradition og nutid.​

Nørre Vissing Kro er en del af Small Danish Hotels. Se flere gode tilbud fra Small Danish Hotels på https://www.smalldanishhotels.dk/

​Tilmeld dig vores nyhedsbrev

​Vurderet 4,7 / 5 stjerner på baggrund af 81 anmeldelser på Facebook

Åbningstider

​Mandag - Torsdag:

Køkken kl. 17.30 - 20.30

Restaurant kl. 17.00 - 22.00

​Fredag & lørdag:

Køkken kl. 12.00 - 15.00 samt kl. 17.30 - 21.00

Restaurant kl. 12.00 - 23.00

​Søndage Lukket​

Kontakt Nørre Vissing Kro

CVR: 30638948

Låsbyvej 122, 8660 Skanderborg

Telefon: 86 94 37 16

Fax: 86 94 37 57

Mail: mm@nr-vissing-kro.dk​

banner_groen_99x32