SANSEMENU
Onsdag - Lørdag
Forret 1 - 175 kr.
Torskekæber • Brændenælde sifon • Syltet grøn tomat •
Grønne jordbær • Pistacie
Forret 2 - 145 kr.
Grønne og hvide asparges • Estragon • Tallerkensmækker
Forret 3 - 165 kr.
Kalvebrisler i flæskesvær • Miso-trøffelmayo • Blegselleri •
Radise • Solbær-rødbedesyltede skalotteløg
Hovedret - 295 kr.
Nyretapper og sprød okse • Nye rødder • Confiteret løg •
Rabarber • Lys kalvesauce med ristet hasselnød
Ost - 95 kr.
Tørskind • Hjemmelavet knækbrød • Figner i kamille te
Dessert - 115 kr.
Fermenteret sprød gulerodskage • Citrussorbet med yuzu og mandarin •
Hvid chokolademousse • Lakrids • Dild
Forret 1 • Hovedret • Dessert
395,-
Forret 1 • Forret 2 • Hovedret • Dessert
470,-
Forret 1 • Forret 2 • Forret 3 • Hovedret • Dessert
545,-
(min. 2 couverter)
Tilkøb af ost
75,-
Ændring af retter
50,- pr. ret
Vinmenu
3 glas vinmenu 300,-
4 glas vinmenu 400,-
5 glas vinmenu 500,-